Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke opstini S.G. Sramota za vladu kantona i Dinu da nisu ulozili ni feninga al dodju da se slikaju. Sta smo bogu zgrijesili da imamo ovakvu kantonalnu vladu.
Erzumana Fukelj????? Pa ljudi moji sta je ovo? Jel moguce?
Sve pohvale. U obrazovanje se uvijek isplati ulagati
JA shvatam da je DIno Konakovič papak iz Rogatice , ali morao se raspitati kod brojnih bosankih intelektualaca da je Vrhbosna fikcija koja nije nikad postaojali. AKo su Srbi u devetnaestom stoljeću dali maštu na volju pa izmišljali sve prihvatili se i hrvati ! Svi osim bošnjaka. A što oni nisu ??? Paaa kad su toliko glupi da ih turci prodaju ko stoku po grlu !! I pravo na izmišljanje Vrhbosne. Odmah ukinuti naziv Vrhbosna i dati naziv Bosna ! Pun je meni povjesničara Franje.
I njegovog KRIVOUSTOG ratnoig učenja o zemljici Bosni uu nestanku !! A i bilo jev eć sve spremno da je zamijeni ! Kao na primjer Vrhbosna.
@Croatissimus Brate sve vam sveta. Ti bi mjenjao nesto sto stoljecima prkosi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NEKA SE djeca školuju možda odu u Njemačku radit, haj znaj?
Njemacki uvesti kao obavezan predmet!
ko je ova crna kucka mmmm