Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se ne napise da je taj manastir prvi put unisten 1941 godine kad su hrvati poklali sve monahe? Drugi put su ga hrvati unistili 1992 godine, srecom da su monasi izbjegli na vrijeme
@akademskigradjanin3 nema potrebe,onda bi trebalo pomenutu i sve katolicke crkve i dzamije koje su srbi spalili do temelja a onda ne bi bilo mjesta na portalu za tako veliki zadatak,sta ste mislili da vase nece iloi ne moze niko dirat,nazalost ali tako je,kad god krenete opet isto ce biti!
Sad ga treba sravnjati s bagerima i napraviti javni WC sa 25 kabina!
prelijep manastir,prelijep pocitelj,stari most a nidje ludjeg naroda nego u nas koji ni sam ne zna za sta se medjusobno svadja , ljut kamen zar
@muhamostar Meni jedino sto je po volji ovdje je ova mala iza popa, kakav crni manastir.
a da su srbi uspjeli u svojim nakanama danas bi manastir u zitomislicima bio onakav kakav je bio prije rata,a sve dzamije i katolicke crkve vise ne bi bile tu,nazalost ali tako!
Manastir je sagradio katunar donjih Vlaha iz porodice Hrabrena-Miloradovica, iz okoline Stoca, a ne Srbin... SPC postoji u BiH tek od 1920. godine, nakon sto je Beograd platio 1,5 miliona Carigradskoj patrijarsiji da bi se mogla preimenovati u "srpsku".
@mh Laz, laz i samo laz, kako kaze papak cosic, lazu iz patriotskih razloga.
cuj iste godine kad i most? a kazu turci rusili crkve!
LGBT parada.
Manastir Žitomislić (Blagoveštenje Presvete Bogorodice) kod Mostara https://www.youtube.com/watch?v=xjOGOD3c1vA
Ja bi ovu cvikerasicu iza popa na prvoj slici preveo u Islam slozio joj jedno petero djece.
Treba tu kucu uzasa srusiti kao sto su oni dali naredbu za rusenje svake dzamije u istocnoj Hercegovini.. Sto bi ona ostala a one nisu? Ako ima kakav normalan Srbin da objasni?
Nije sprskog naroda nego Hercegovaca pravoslavne vjeroispovijesti.
Ja cirkusa boze ti sacuvaj.
Čuj srpskog naroda u Hercegovini... Smiješno.Prodaše ime svoje staro za večeru.Bošnjaci bili,bar po Njegošu koji ih tako naziva u Gorskom vijencu https://youtu.be/LuuTe64vMl4
@Johnwick3 Hercegovina nekad bese Vojvodstvo Sv.Save, a taj isti Sv. Sava tj Rastko NEmanjic je upravljao kao udeoni knez u drzavi svoga oca upravo Hercegovinom tj Zahumljem :) A Zahumlje naselise Srbi jos u VII veku, kako kazu istorijski izvori pocevsi od DAI-a pa na dalje, Hercegovina je tako od tada do danas vekovna srpska zemlja bila i ostala.
Hule 2012 - Crna tudjina varljive pare i pusti sjaj )
Koliko vidim da nem a nikog nadzocnog iz HDZ - a!?