Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosle godine sam prolazio iz Dubrovnika za Sarajevo kroz Istocnu Hercegovinu da bi skratio put. Dobar ambijent za snimanje psiholoskih trilera. Nigdje auta na drumu, nigdje zive duse, zarasli putevi, jad i cemer. Izumrite k’o dinosaurusi bagro primitivna. Posna vam vasa reblika krvava.
Ovaj mi lici na jednog momka sa Blic foruma. Franc jesil to ti?
Ja, Radovan, nesretni i budalasti Srbin optuzujem sebe i za ovaj zlocin i za 150 000 pobijenih Srba... sve sam to ja ucinio... Nisu tu ni Hrvati ni Muslimani nista krivi nego rakija... DAJ RAKIJE I KRMETINE
Za koju godinu se nece smjeti ni spomenuti koga je srusio...
smrdi mi ovo na pristrasnost cuj "tokom ratova" ko je postavio ovakvu vijest? ----- HVO i ustaski fasiti su srusili most! ----- samo istinom do pomirenja
Ja pogodjen nisam , ni umro , ni pao .Samo sam morao skochiti dole , nastavicu tachno tamo gdje sam stao!Izronice Stari Most za sve one koji ga vole a i one koji ga ne vole a moraju zivjeti sa njim!!
je li istina da su u onoj prostoriji za odmor radnika koja je nadjena u temeljima mosta pored primitivnih eksera pronadjen i pribor za afijundžije.
i opet ce,i opet ce,ako bude srece...
eh....ma bosna se uvijek nekako izvucepa et i nas stari....ludilo...al haj napokon dobro je ...drago mi je zbog mostaraca...on je njima sve bio...cika ago sta to pricas majke ti tvoje jedine????????????????
ovo je neki cetnik piso
cuj "srušen tokom ratova na prostorima bivše SFRJ..." svi znamo kako je srusen i ko ga je srusio!
Organizaciioni odbor u Sarajevu??? Where is the fucking connection?
Hoce li bungee jumpinga sa Starog.?Nije neka visina ali bi bilo atraktivno. A nasi ljigavci-politicari kakvi su, jos ce na svecano otvaranje pozvati i Slobodana Praljka, lika koji je naredio rusenje...
izgradio se stariji...
IZRONIO STARI......