Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cccccc koji ce klinac VM ako se entiteti za drzavne stvari pitaju?
Zajednicke institucije su samo forma....Predsjednik Mile vam je fino u par navrata objasnio
Ja Drzave i Ku..ca!
sta ima entitet veze sa drzavnom granicom ? otvaraj tamo stoji Granična Služba BiH a ne entiteta kantona opstina
@SaDrineSelam pa fino ti je Predsjednik Mile u par navrata objasnio....drzava bejha je samo na papiru....u stvarnosti moc je u rukama Republike Srpske , za sve se pitamo i grupe kantona - drzavica poznatiji kao phederacija bejha. Slusaj Predsjednika kada mudro zbori u stavu mirno.
cesto poslom predjem u Bratuncu i Zvorniku samo GSBiH uzima pasose drzave BiH, mada slabije jer su tablice BiH a ak
RS ce otvoriti za USA i Turske gradjane a federacija za gradjane Rusije i Kine .
Haram im bila plata koju dobivaju
Haj bona ti malo na dijetu :) Za par mjeseci ako tako nastaviš sa hranom nećes moći hodati
koja spodoba, siiine
Bisera koliko vagas 150-200kila aa od harama se kazu najbrze deblja
kakva kina bona.goni to.
A zašto se Tegeltija nije sa njima sastao prije sjednice pa da se odluka donese danas na sjednici?!
Sto bi nas covjek rekao:"Pičkkaa li vam matherrina,nesposobna".
Ko imamo malo zarazenih pa bi trebali otvarati granice....niste za vrijeme sezone nemojte ni sada
U ovo državi se sve nešto odlaže, kad treba uraditi nešto konkretno, tada niko nije nadležan, po potrebi se poziva na zakon i Ustav, a inače se ne poštuju. I ovdje je potrebna temeljita promjena kao u CG, samo bez divljanja i nasilja.
Moratorij za SVE politicare i njihovu blizu rodbinu, na MOGUCNOST kandidovanja u bilo kojoj drzavnom sektoru, ukljucujuci clanstvo u mjesnoj zajednici...na 30g! Jesen stize dunjo moja! Ova sto voli pojesT ide u peMziju...ali SMANJENU!
Nakon jesenskih protesta ide se na REDUKCIJU i edukaciju policijskog kadra!Trenutno 80% policijskih struktura radi na zeljastoj materiji koja asocira na lijek!Nakon potpune LEGALIZACIJE nece biti potrebe za tim policajcima.Napravice se i PRESJEK STANJA, te ce vecina policajaca nedobrovoljno OTICI u peMziju! Reforma ovog vaznog sektora predstoji....o kupljenim diplomama i zaposljavanju, ce biti price prilikom RJESAVANJA NJIHOVIH PENZIONIH ZAHTJEVA!!!
Da se hoce otvoriti granice EU za građane BiH da raja moze otic i zaraditi koji euro. Od Bosne će samo ime ostati.