Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ganića u Haag, a njegove studente u pičku materinu!
zasto nastava na engleskom, greska ,greska , greska jedan konstutuivni narod je opet ostecen, sta je sa jotovanjem i palatalizacijom.......
sta je lose sa tatinim i maminim sinovima , vidi gdje je zlatko doguro
ma lova je tu bitna da pravi selekciju...oni koji nemaju love a super su uchenici, vjerujem da ce imati prilike za stipendiranje.a mamini i tatini sinovi ce zavrsavat taj fakultet isto kao i svaki drugi student.morat ce nauciti i znati...nece ga niko drzati po dvije tri godine na jednoj akademskoj godini i placat mu za svaku godinu po 5000 eura i boga pitaj koliko ce se placati izlasci(pogotovo ponovni) na ispite.a oni mamini i tatini sinovi koji ce sebi platiti diplomu on se nece ni upisivat tu,koji ce mu kurac da se upise i placa toliko za svaku godinu i da plati profesora da ga pusti,kad moze noge uza zid prst u uho i dobit bilo koju diplomu iz bih a i da ne zna dje mu je fakultet...i naravno da mama i tata masno plate....zato neka nama ovakvih fakulteta
Bio sam u kasarni i da dodam da oni sto su samnom bili u kasarni (s obzirom na opremu i obuku koju smo dobili) ni vlastitu trpezariju ne bi mogli odbraniti (a za to nam nisu krivi ni oni s istoka ni oni sa zapada nego izvjesni lop,..., pardon logističari) A što se privatnih univerziteta tiče... Škola je privatna pa neka vide dokle će doći ako osnovni kriterij za prijem bude lova. J... školu koju upisuju mamini sinovi i tatine curice samo da bi imali diplomu.
cestitke povodom otvaranja novog svjetski orjentisanog fakulteta, profesor ganic se pokazao kao svjetski priznati strucnjak, veliki patriota i vizionar, covjek koji stvara sansu za nove generacije..... svaka cast....sretno!
ma nek ima bilo sta sto radi po modernim obrazovnim principima....ti ces platiti to masno,al ti to kad platis tebi nema padanja tu na godine,jer ti se ne isplati, nit ce biti profesora koji ce te radi sopstvenih frustracija ,raznolikog karaktera i porijekla, gziti po godinu ili vise sa svojim ispitom....i brate imat ces mogucnost zavrsit semestar ili dva vani......te na kraju bit ce ti priznata diploma...a vamo na ovim fakultetima dok se proguras krz njega na ovaj ili onaj nacin spickat ces love koliko bi ovde...em izadjes i ti frustriran od tih raznih likova em nisi nidje prispio sa ovom diplomom....sarajevska vrijedi u sarajevu i malo sire,tuzlanska u tuzli, mostarska dole u mostaru i hercegovina a banjalucka u samo nekim dijelovima rs.jebo te to.
sretno vam raja vi ste pokusni za sada samo sto pokusne obicno placaJU a vi placaTe
pa sta, ja idem na ICM (Institut for Commercial Management), smjer Tourism and Business Studies, takodjer britanski fax ovdje u sarajevu, prostorije su na Primatu, i takodjer placamo, ali 5000KM godisnje,... u svakom slucaju mi je diploma priznata u svijetu a sto je jos bitnije NEMA STELE!!!!!! super je i to kod Ganica zaista, samo naprijed takvim projektima
bolje skole nego kasarne moj haveru, tacno je to, ali sa kim zivimo, treba nama bogami kasarni, bar duplo. i budali je jasno sta je cilj nase brace sa istoka i zapada. ako necete kasarne, onda vam je bolje da mjenjate vjeru vec sada i manite se ideje o bosni a ako vam je stalo do bosne, onda boga molite da imate puno sveucilista i puno kasarni, jer ko ce to odbraniti medju neprijateljima koje mi imamo moja sulinareta ako nece oni iz kasarni.
10 hiljada godišnje jarane 5 hiljada eura
Nije 10000 nego 5000 godisnje. Velika razlika
nemojte srat. deset hiljada je nishta koliko to zaista vrijedi. ja ih osobno nemam, al ko ima nekd ide fala bogu i treba da ide. nadalje diploma ce se priznavat a i program nije ubleha. mislim da bi jedino trebala krenut inicijativa oko prikupljanja stipendija za odlicne studente koji bi zeljeli biti ukljuceni u ovaj program a financijski nisu osigurani. jedino da to naprave, to bi bilo super. eto.
Hajde, bar ce se priznavati diploma a na kao ova moja.
Cestitam ovo je super,nek se skole otvaraju. Bolje skole nego kasarne,pa kakve su god. Sve ce to biti dobro djeco moja.....samo ucite