Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je iz SDA radio za udbu
despot3 - Ogroman broj i iz HDZA, srbskih stranaka pogotovu, Vjerskih Zajednica takođe. Baš ti koji su tada " sarađivali" sada su najveći krvnici svome narodu. Nedaju ništa na vidjelo, jer bi im zasmrdjeli tragovi!
Vise se ne vracamo u 90-te,nego u 60-te,super napredak
Dosta prasine,,aaaali sve ce to prasko praskic da rijesi u sekundi, malo tople vode , krpa vileda po mogucnosti i koji arf ili onaj zuti sprej univerzalni...zahvalite mi kasnije :)
Otvoriti sve arhive i provesti LUSTRACIJU.
To je bila drzava u kojoj me niko nije diskriminirao na osnovu porjekla,drzava u kojoj sam se osjecao kao covjek.Sarajevska pop skola,skola filma.Cda,teatar,crvena galerija .....A sad "odakle si ti ono jaraaane"???Poserem se na sve ex yu republike ili banana drzave sto one i jesu danas.
sta se moze otkriti, da su ovi danas sdaovci i njihovi roditelji bili najvece komunjare i udbaši i promijenili dresove a sad pricaju price.
Mozda spisi otkriju gdje je mezar Mustafin? Ahhahahshabshabagahagagavavag
Jado jadni.
@gandalf.the.white Svako pita gdje je mezar mustafin, na deponiji lezi sehid usstaski...
Mnogima koji su danas u vlasti i koji se busaju u prsa kao domoljubi ne odgovara otkrivanje pojedinih podataka jer bi se otkrilo da su oni ili ocevi im bili dousnici udba-e.
Za zive udbase poput Scepe Radojice, nije u cilju otvaranje tih arhiva
Sve što je bilo baš tajno, bilo je arhivirano u Beogradu, u podrumima palate Albanija i nešto manje u SSUP.u. Dosije Bjedić je u Hrvatskoj i tačno znaju ime i prezime kontrolora tog leta, koji je iste noći nestao iz Sarajeva. A, ulazak u dalje traganje bi Zagreb preskupo koštao - zato je moguće da su svi tragovi uništeni, a živih svjedoka više nema!
šta god da piše nisu odradili posao, toliko stoke koja nam je otela državu je preživjelo njihov "teror" .. ko će dokumentovati današnji teror i genocid koji pravenacionalisti .. upolovljeno je stanovništvo za 25 godina, tačno onoliko koliko nas je za komunista umnoženo
jadni četnici i ustaše, proganjala ih služba... plakyyy
@ante k ajoj plakyyy tugyyy
Kriju sve ono sto nije objavljeno
laži.com
Komunizam za koji se je narod opredjelio u vrijeme kraljevine Jugoslavije i u toku II svjetskog rata je bio spas od i izlaz od nepravde i zaostalosti ondasnjeg kleronacionalistickog drzavnog sistema vlasti. Nakon velikoga napredka od obrazovanja izgradnje ekonomije i gradjanske ravnopravnosti, narod je ponovo prevaren od istih onih od kojih su starije generacije prihvatile komunizam kao spas od nepravde i zaostalosti i rezultati se vide na osnovu kojih je jedini izlaz u masovnim odlascima.
lijepa vremena su to bila na ovim prostorima