Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vam se pridruzujem. Imam 36-godina starosti, jos ne zaposlen (kad cu neznam) ali dosta je dosta! Hocu pemziju...... Posao mi netreba, pemzija je sigurnija. P.S.Ako moze u islamski centar sa muftijom, to radno mijesto bi moglo doci u obzir, a turci neka malo pohite sa izgradnjom.
Pa sta hoce ovi svi demobilaisani borci sad dobro oni znaju sta su poptisali a ido kada vazi njihov ugovor,nego ja POZICVAM SVE DEMOBILISANE BORCE KOJI NISU NISTA DOBILI OD OVE DRZAVE A NAVISI TERET SU IZNJELI A TO SU BORCI KOJI SU SE 1996 IZASLI IZ VOJSKE A NIST ANISU DOBILI DA DIGNU SVOJ GLAS DA I MI TRAZIMO SVOJA PRAVA.
Samo da se Edin Dzeko ne penzionise!!!
ha bidne i morebit i ne bidne i kad će doći ta tačka dnevnog reda-NIKAD AKOBOGDA. U suru sa ostalim narodom hebo vas sve onaj ko vam je reko da derete penzije sa desetak godina beneficirane lezarine u vojsci. Sikter i ne glumite hajvane bezobrazi bezobrazni od kojih je vecina preko stele dobila pravo na potpis profesionalnog ugovora u VF....
Ove vojnike je neko pogresno informisao,istina je da treba 40 ali ne godina starosti nego godina radnog staza,pa svi su potpisali zadnji ugovor u kojem je pisao da nemaju pravo na penziju,kako ih nije sramota,hoce penzije od 1000 KM i onda ce sli lijepo nastaviti da rade na crno, ovo je bruka i za drzavu koja ce ako im da penzije poniziti prave penzionere, a ovo je put za sve one ljhude koji imaju 25-30 i vise god staza kako da ivrse pritisak na drzavu da i oni dobiju zasluzenu penziju pozz