Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA u svom elementu
@adisone "Ukoliko se utvrdi da je u postupku podnošenja prijave za prijem u državnu službu imenovani predao dokumente ili izjave koje su lažne, to će se poništiti rješenje o postavljenju kandidata", kažu iz Porezne uprave FBiH koja je već od Suda BiH zatražila informacije o Đerziću uz napomenu da "u Poreznoj upravi FBiH ne mogu zasnovati radni odnos osobe sa naprijed navedenim osobinama".
@Gile Sve je to SDA banda. Seljak iz Živinica je rješio da vodi brz život dobra kola, lijepe cure a za to treba para. Sada je pokušaj broj dva,. To nema ni časti ni obraza sve govna.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo je dokaz kolko su se ukorijenili i nemoze im niko nista i narednih 50 godina ce biti ovako tu su bratici sestici itd.......................................................................
@saab2 Drug moj dvije porodice na vlasti zadnji 20 godina i oni nam kroje sudbine,samo narod mora ali mora da se digne i tu mraku otjerat sa vlasti
@saab2 Ne nego od ovaca prave stanovništvo !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo za našu lijepu državu. Da je nema trebalo bi je opet izmisliti.
Od kad je osnovana ova Agencija poceo je najveci nered u zaposljavanju , to pouzdano tvrdim , na osnovu svog primjera , Da nisam umoran od njihovih prevara , napisao bih gdje je sve neko drugi primljen a ne onaj pravi kandidat. Molim mlade ljude , koji su do sad samo par puta prevareni nek naprave stranicu pa nek se javi svako ko je izigran , ali argumentovano , npr. konkurs taj i taj itd.
I sta i da se sve dokaze,opet nikom nista jarane. Jedini izlaz je Evropa ili Amerika i zivjeti kao gospodin,na zalost
@ahmo42 Neces tamo zivjeti kao gospodin sigurno, vec radno odijelo pa pidzama.
Ljudi, svi u stampedo, pravac Njemačka, mi smo ugroženiji od Sirijaca... Ova vlast je veća pošast od IDIL-a ... ! ! !
I onda ti na sav glas trube kako se ne isplati bit lopov ... ! ! !
E moj narode
Mogu misliti kako je lijepo onima koji su davno otišli ili onima koji čekaju papire...
JOS SAMO ZIKU TURKOVICA ZA MINISTRA SIGURNOSTI I VESELJU NIDJE KRAJA
pored doktora, definitivno najkorumpiranij soj jesu ovi silni inspektori.oni si od svog posla napravili umjetnost pljačke.u ovom slučaju prvo noga sa posla i to bez prava žalbe a onda dalje bi vidjeli...ovaj još unaprijedjen?
... ovo je bosna, jednom shvatite!
i taj sto ga je prijavio stvarno je idiot,umjesto 26000 ovaj trazio 4000 i ovaj ga prijavio,kao da bi i tih 26000 zavrsilo u sirotinjskom dzepu,bi malo sutra...izasao mu u susret a ovaj mu namjesti zatvor
ja sam x puta imao izbor,da dam 100 ili da dam 1000,i uvijek sam izabirao ono prvo, dam 100,jer je ono sto dobijam isto,dao 100 ili 1000.a i jos da spomenem opciju,snimis prvi put ucjenu tako da imas dokaz na sudu ako gluho bilo zatreba,a drugi put mu mores i reci odjebi,oko ne odjebes snimka ide na sud tako da te ucjene ne piju vode,ipak je bolje biti u dobrim odnosima jer bo moze te drugi inspektor doci premecati a ovaj ti to lijepo javi pa se pripremis na vrijeme,ma zasluzio je joju
MOZDA DA PODMITIMO BAKIRA DA EMIGRIRA U TURSKU , SVI SA PO 100 KM X MILION I PO NAS , TO MU JE 150 000 000 KM , VALJDA MU JE DOSTA.JA ZNAM DOSTA STRANACA STO BI DALI.
Nemojte ovakve clanke pisat, bacite kost o hrvatima i srbima da ispadne da su oni krivi za sve lose u BiH, ovo gdje se spominju bosnjaci kao uhljebi i lopovi to nikog ne zanima!
Kakvo goovno od covjeka i koliko bezobrazan moras biti da ovo uradis
Ovo Vam dođe ta reformska agenda i njen prvi član "Borba protiv korupcije"
cestitam novom inspektoru