Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se pitaju "oni tamo" trajala je 10 dana
arn_ upravo, mi smo to izmislili, sarajevo u SF fazonu. Joooj Turcine suti..ne dizi mi pritisak hahha
Hercegovac pa jeste imalo je Sarajevo vise struje i svjetlosti, ali od silnih granata i metaka, mora se to isijavati nekako, jal na zgradi jal na djetetu
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Kazu veceras Bakir organizuje DERNEK u trezoru narodne banke BiH... pozivaju se svi PODRUMASI iz tog doba da dođu na isti ... HVALA
Nisi ti vidio rata i četnika preko tv a našo se nešto da pričaš Munafiku jedan!!!
munafik, cool
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakva opsada
Prvo glupa si vidjela bi da stoji da nisam te vjere,treće ne znaš da čitaš da vidiš da je moj otac branio BiH i bio na ratištu radi koga radi ovakvih kao ti da me vrijeđaju - tvoj nivo kulture sve govori i ne želim dalje da se raspravljam sa primitivnim osobama.
...I SAD kao TREBAMO da se ZAVADIMO oko broja DANA; 1425 ili 1460... ...
Po meni traje i dan danas, kaki smo ne treba nama rat da bi bilo pod opsadom!
I dan danas je okupirano, ali seljacima u njemu. Nikad vise Sarajevo nece biti sto je bilo, taj Titov eksperiment je propao. I ovo 15% sarajlija sto je ostalo moze da se pakuje, stizu Sandze i Arapi!
Jedni druge držali u opsadi, dok se ne dogovore o podjeli plijena.
yebo im koncenzus majku, žali bože što niko od tih koji određuju nije osjetio sarajevsku ratnu atmosferu.
JOj to samo Sarajevo ratovalo?,sto niste pisali o ostalim slamanjima ofanzivam.pisam se na vas sebicna i najgluplji je portal u BiH .
@exwax, suviše prosto govoriš i neopravdno osuđuješ portal Klix-a Pogledaj naslov i temu, pa ćeš shvatiti zbog čega se danas piše o Sarajevu i zbog čega se sjećamo ratnih dana u opkoljenom Sarajevu. Pogledaj i kaledar, pa uporedi. Možeš toliko, valjda.
Historiju pisu pobjednici ali u ovom ratu svi su ko pobjedili i svi imaju svoju historiju zbog toga se ne zna ko koga jebe u ovoj drzavi vise ...
To je zato da bi svaka mahala imala naučnika... Fuj!
Ništa gluplje nego se uhvatiti za jednu riječ, a ta riječ "opsada" se može svakako upotrebljavat. Grad je okružen teškim naoružanjem mnogo prije 6. aprila, a koliko se ja sjećam iz Sarajeva se moglo nesmetano izaći čitav april, dakle, pustimo taj broj koji ništa ne govori. Bitno je ono što se dešavalo, a to je ono što zna svaki (preživjeli) stanovnik Sarajeva koji je bio cijelo vrijeme ovdje i nema potrebe da sad sve nabrajam.
Nikad oprostiti nikad zaboraviti 1992 - 1995!
Ne samo opsada, nego teror nevidjeni..al opet sarajevo ce biti, sve drugo ce proci.
Sarajeva je bilo i nikad ga više neće biti. Ta izlizana floskula i uzdizanje Sarajeva u nebesa multietničnosti ne pije više vode ni kod male djece.
....zaokružiti na 1500, i mirna Bosna..a, Boga mi i Hercegovina ;-)