Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama su okove nametnuli naše mudre vođe....te prvo treba njih skinuti
U ovoj zemlji najprije ljudi trebaju osloboditi svoje umove od okova...a onda ce sve biti lakse....
@kiki Ja bas volim kad me ona sveze,pa osine dva tri puta. 😊
@WilliamCostigan hihihihi Will.... tezak poremecaj.....:)))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koji bezobrazluk da tipičnim spinom, propagiraju skidanje "okova" baš ONI koji su ih 25 godina nametali... Pa gdje ste bili do sada rođaci, šta ste čekali do sada, kako može narod skidati mentalne okove koje mu vi "tucanjem u mozak", zabijate.... Jedan nemoralan i nečasan spin, ko još smo smo i mutavi i zatucani...
Prvi slogan bi trebao biti: "Stavimo okove". Kad stavimo kome treba, onda sebi skidamo...
Skinuti "mozgovske" okove je preduslov za skidanje "politicarskih" okova
Fadile jabuka je bila dzaba majke mi, ja sam je pojeo pa kud puklo
...te skini okove, te skini kile, te skini ženu, te skini vladu, te skini ratu, te skini poreze i doprinose...država za skidanje?
Nema nama oporavka sve dok je načelu ova postavka na vlasti. Ne zna se koji je čemerniji. Izetbegović, Čović ili ovaj jad od čovjeka što ko bajagi oboli, naprasno ga srce izdade kako bi izbjegao ĆELIJU koju je zaradio da u njoj ostane do smrti. BOSNA BI SE NAPRASNO OPORAVILA, KONAČNO PRODIHALA KADA BI OVI ,,BOGATAŠI, SA NAŠIH SIROTINJSKIH LEĐA KONAČNO NAPUSTILI VLAST KOJOJ NISU DORASLI, JER DA JE DRUGAČIJE PA POBOGU VIDJELO BI SE A NE DA NISU KADRI NI POPIŠANU PENZIJU ISPLATITI.
ma bogati
skinite okove s mozga i pocnite razmisljati svojom glavom 20 odina vas sve redom truju i zamajavaju dok sebe kasiraju i obezbijedzuju 10 koljeno mazgovi jedni
skinut cemo okove kada svako svoju vjeroispoispovjet ostavi u svojim domovima i Bogomoljama, pa zajedno ocistimo ovu loopovsku bandu. PA oni friziraju svoje prepiirke, toboze svadjaju se za svoje narode, koji su svakim danom gladniji. A jesuli oni, i smeta li ko je iz koje etnicke skupine. Crkose nam od smjeha.
Od "vladinih" ubleha gori su samo još ovi "nevladini".