Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
April dolazi, Dodik odlazi!!!
Totalno nebitno! Sve ovo što se dešava je spin, koji će za tri dana ispuhati k'o hidrometeorološki balon!
Ovi glupani nikako da shvate gdje im mjesto.Kako federalni parlament ne može ništa promijeniti na državnom nivou,tako ni parlament RS .Za 25godina to nisu shvatili kao da su nepismeni ili su ludi.Djete od 5 godina bi to shvatilo.Znači da su ludi.
Otkaz za izdajnike :P
Stanivukovicu, dobro je znati da dijelis Didikove stavove kad je otcjepljenje RS u pitanju. Tek toliko da se zna koja je alternativa Dodiku jednog dana.
Neka se zakuha i jednom za svagda prestane da u vlast i u predsjednistvo ulaze oni koji javno izjavljuju da im je zelja rusenje ustavno-pravnog poretka drzave koja ih placa, sto nijedna zemlja na svijetu ne bi sebi dopustila.
Opet tekst koji je povrsno uradjen. a matematika naravno ne valja. Znaci , 70 je za, dvojica iz SNSD-a plus Vukanovic iz PDP-a nisu glasali, dvojica Bosnjaka protiv sto iznosi 75 prisutnih a ne 74.
neka se svatko zapita ali iskreno jeste li i jesmo li spremni biti u rovu 5 godina radi ciljeva vodza koji nam se rugaju preko 25 godina.
ivo mene, sve trcim iz NYC :_)
POZIVAMO Šefika Džaferovića i Željku Komšića da ODMAH i bez ODLAGANJA sazovu sastanak svih naših sadašnjih i bivših Generala i Komandanata jedinica Armije RBiH i MUP-A, te da donesu konkretne zaključke kako, na koji način i sa kojim materijalno-tehničkim sredstvima da se suprotstavimo eventualnoj secesiji ili agresiji na nezavisnu državu BiH. Zadużiti Komandante da ažuriraju spiskove bivših vojnika i starješina, po Divizijama, Brigadama, Bataljoni!a, Četama i vodovima.
[email protected] Bok, Da li se trenutno financijski šminkaš? Potrebna su vam sredstva kako biste proširili ili čak pokrenuli takav posao iz snova? Ili želite nabaviti novi automobil ili platiti onu kuću iz snova, ili se čak oženiti tom djevojkom iz snova ili momkom. Bez obzira na potrebe, budite sigurni da vas je Altara pokrila. Kontaktirajte nas danas putem e-maila na [email protected]. Nadamo se da ćemo se uskoro javiti.
Mile ide u Zatvor i jos pojedini