Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Bog mozak i pamet dijelio tebe je preskocio,jer bi i sa mozgom i pameti bio beznadzedan slucaj!Zavuci se u misiju rupu bijednice jedan,kako te nije sramota!Ti si jedno veliko FUJ!
Srbi Da Bog daz vasa djeca zaplaka i nestala hiljadu puta vise od djece Sarajeva i cijele Bosne i Hercegovine! Toloko od mene!
Ne shvataš, malo je falilo da ti pozelim isto, ali se sjetih da nije tvoje dijete krivo što ima ili će imati tebe za roditelja. Sram te bilo sljamu ljudski i izrode!!!
kolika kolicina bolesnika na ovom sajtu.... samo se nadam da je to ukupan broj bolesnika u ovoj drzavi... pa ih relativno ukupnom broju stanovnika i nije puno...
Ja jjupija seljacine, kretenu palatalizacija kao prvo, b prelazi u p, to je tvoj Vuk tako odredio seljacino. Kakva ba rusija kretenu jedan. Cuj rusija. Gdje ti zivis? Znas li ista uopste sta se dogadja u svijetu? Vidis, ti si tipican primjer covjeka kojeg treba likvidirati jer si jednostavno preglup da bi zivio. Sta radis? Cime se bavis u zivotu? Vidis, ti i takvi ko ti ste razlogi zasto srbija je toliko zaostala. Jednostavno vam je prosjecni IQ ispod svijetskog. Hehehe, sigurno ti je i cuna mala
Smrt fašizmu sloboda narodu !! Zanimljivo maloprije gledam dnevnik tzv.rtrs da vidim šta ce reći u vezi spomenika poginuloj djeci tokom opsade Sarajeva,a o tome ni pomena,ni riječi ?! Što reći o toj tv. Neka je lahka zemlja Bosna poginuloj djeci Sarajeva.
Žalosno je što se preko stradale nevine djece oprao novac. Umjesto da su dobili spomenik od kojeg će se krv lediti užilama svakom normalnom čovjeku kiad prođe pored spomenika, dobili su ruglo od spomenika kojem će se svi smijati i koji neće izdržatio prvu hladniju zimu. Neka nevina djeca poćivaju u miru, a neka grom spali one koji su dozvolili da se ovakvo ruglo napravi i koji su oprali novac na račun nevino stradale djece.
Ukinite komentare na ovaj članak! Zaista nemate nimalo obraza!
neka je vjecni rahmet svim zrtvama rata
E moj jupi yebem li ti sve gdje sta imas a najvise djete tvoje u pola usta bit ce rata jupi zapamti pa ces da vidis koliko ce srpske djece da vidi kamu oko vrata ima krvi da vam se napijemo....osvetit cemo nasu djecu jupi konjimo zaostala....a volio bi tebe da sretnem negdje u svemu tome da vidis kako turci na kolac stoku nabijaju...
Zivot tece dalje,ali neke uspumene su vijedno utkana u nase zivote!Zbog tog ne smijemo zaboraviti sto nam se dogadjalo u mracnom razdoblju dvadesetog vijeka!
SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU!
Ovaj je spomenik samo za djecu OPKOLJENOG SARAJEVA???? Ne razumijem, šta je sa djecom sa Grbavice i iz drugih dijelova istog grada?? NEKO SE OPET IGRA TUĐIM SUDBINAMA
@ture To ce da vidimo samo znaj da vam kuknajva i pomoc nece stici od onih vasih kukumavcenja \"plizzzzz heljppppp baaazzzniaaaaa\" Amerika u kyrcu a Rusija sve jaca i jacaaaa Srbska u srcu Islamija mars u Aziju
@JUPI, stvarno si homo erektus! Mislim da je glupo i bezrazlozno sada blatiti izgled spomenika i novac koji je utrosen. Ovaj spomenik je najsmisleniji projekat u gradu posljednjih nekoliko godina i treba ih jos vise da podsjecau nas i ljude kao sto je @jupi, koji nemaju nikakve moralne standarde, na to sta se desilo.