Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto manje pažnje pridajemo tom događaju to ce njima teze pasti.
ahaa.... tako sledeću godinu mogu organizovati i paradu Ferhadijom do Kovača a ti viče što manje pažnje...
trebao se i rat ignorisati pustiti da zauzmu sve i onda da rahat možemo reći mi smo pobjednici, ignorisali smo ih
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svi u 'stočno Sarajevo na proslavu.
Samo ne treba pridavati pažnju tom neustavnoj predstavi.
Ja sam iz Bos. Krajine i bas mi je drago da Sarajlijice vide malo paradu. Nije ih briga kad je u BL, ko šljivi Bošnjake koji ne žive u Sarajvu, e sad nek malo osjete našeg naroda strah i nelagodu kad parada uzvikuje "Za krst". Dok pametnice iz SDA nisu isprovocirale 9 jan. se obiljezavao simbolicno i bez parade
i ja sam iz Krajine zivim u Sarajevu ali vi ste samo gore sebi krivi sto vam je tako sto vas niko ne gleda nit pomaze jer sve sto je moglo ljudstva jaceg je otjerano iz Krajine zbog SDA i takvih kao sto vi razmisljate naravno to su kantoni samo za pranje para SDA podanicima i njima samim. Zato nema ulaganja u Unsko Sanski kanbton ima dok je u pitanju preprat pare
Dodikov čampara šibicar izdajnik jedan od meni naj mrzi
Ne nasjedati na provokacije! Nasa najveca pobjeda je kada napacena Srbenda sto bi da je veci Srbin od onog u Srbiji pogne glavu pa u Sarajevo na posao iduci dan. Samo ekonomija, pare, stabilnost, to je nas interes i najveca pobjeda!!
Koliku frku ste digli oko te proslave.Nista tu ne možete promeniti.Bolje vam je da se bavite promenama u Federaciji.Sto se tako niste digli i organizovali kad sudije oslobađaju ubice.Nigde vas nema.
Ja sam iz Bos. Krajine i bas mi je drago da Sarajlijice vide malo paradu. Nije ih briga kad je u BL, ko šljivi Bošnjake koji ne žive u Sarajvu, e sad nek malo osjete našeg naroda strah i nelagodu kad parada uzvikuje "Za krst". Dok pametnice iz SDA nisu isprovocirale 9 jan. se obiljezavao simbolicno i bez parade.
Švrakići će negdje tako dobiti po tim lopovskim labrnjama. Koji protesti, koja vango. Prvi bi ste pljačkali grad ili utekli Znamo vas, pokvarene lopine!
Babo Avdo Čampara je govorio rata neće biti ali je još 1975 g očekivao ruse i djeci davao ruska imena. zato Aljošu nije strah a i Neum nije daleko.
Mrš u pizdu mater.inu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo albanski sistem petero djece i naseljavati se svukuda pi BiH i onda 300 000 smrdalja prema 3 miliona mogu kurrzu svirati
Neda SDA. Nema tu nigdje Izetbegovića Nestali su.
ko ce hraniti 5 djece Bake i reis jel
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik je namjerno prebacio u Lukavicu Pametno bez provokacija samo Ispuhace se i eto ih opet preko Vraca kod mrskih ballija da zarade koru kruha
Trebaju nam lo kucama doc i skavit kad nemamo karaktera da stanemo odlucni i da im ne damo
Zele reakciju, necemo im dat
Njihova hrana je naš gnjev i galama. Ignoriranje im strašno smeta. No imamo meljduse, konjakovića i nikija, pa im je UZP i PTu, malo lakše.
Da proteste organizuje neko drugi sem lopova i profitera Švrakića u SDA režiji pa hajde.Borcima i invalidima su dali od šake do lakta,pa istinske patriote nemaju razloga da ih kriminalci švrakići uvlače u svoju politiku.
Ali to je najveci problem kako ne shvatate, nama nije niko dovoljno dobar da ustanemo u zastitu drzave. Nece se narod moci nikada sam organizovati jer neki nepoznat lik nema snage da okupi ljude. Daleko od toga da branim Svrakice ili SDA, ali eto ko bi vam bio dobar da stanes uz njega? To su uradili neprijatelji Bosne i mediji, nevezano za ovu konkretno temu ali to su sve ocrnili u uzasnoj mjeri da ljudi nece da stanu kraj bilo koga i nema im se ko suprtostaviti.
I to nije politika za Svrakice, nije politika za Bakira, to je politika za Bosnu. Kao i prica borio zam se 90tih za Izetbegovice - NE, borio si se da te ne zakolju jer nisi imao izbora. Da ti zenu ne siluju, da ti dijete ne zavrsi u masovnoj grobnici. Ali je ta prica toliko ubacena medju narod da se obezvrijedi kompletna borba za Bosnu i da se narod ubije u pojam.
Hocete reci da CETE ucinite sve da se mirno proslavi praznik....
Ako se ne postuje Drzavni ustav , omalovazava, radi se protivno svim zakonima i za te postupke niko ne odgovara . Pa onda to i nije Drzava . To je jedna teritorija sa razlicitim intetesima odredenih grupa kpje se bogate na racun stanovnika koji tamo zive i rade.
Još samo da se otkaže svaka vrsta medijskog praćenja i obavještavanja putem medija.
Oni ce nas i udarat, mi cemo vikat: stop netrpeljivosti
A ti ćeš nas da Konakovićem, ko biva braniti 😀
Eto ja cu kao srbin rec da je glupost ova proslava i pogotovo tu u sarajevu.Toliko imas mjesta po rsu ti ovdje nasao slavit da provociras.Drugo ne znam sta imas slavit plate 0,uslovi za zivot 0,fol neka policija i oprema jaka samo sto nemaju koga branit jer su svi i iz rsa otisli vec.Dsoli nam praznici i bozic ja se trebam bojat hoce li kakva budala zapucat.Sreca jedina sto mi autobus na zapad krece u subotu...