Komentari (573)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voli narod ovo da gleda to im je lijek za dušu, zato su njega izabrali i uživaju sa penzijom od 184 KM ha ya
Dodo ga ne vadi Bosnjama
Super vam je ova Republika BIH, veliki sam fan. Razvijena, građanska, bogata, temeljna, ustrojena, liberalna, napredna, vrhunska i opremljena raznim drugim superlativima koji prirodno izrastaju iz tog hiljadugodišnjeg stabla ZAVNOBIH državnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
..predsjednik države traži da se iznese zastava države čije je predsjednik...Jebbem ti mater onu traktorsku
@kraftwerk nazalost tada je onaj siroti i ne tako mudri aljo to potpiso. veliko velika tragedija njegova koja mu ide na dusu i na onom svjetu je sto je mogo potpisat tu istu podjelu i '92 bez zrtava, dakle 3 god. ranije daje bio mudar ko djukanovic. postavlja se pitanje jel on to slucajno, nenamjerno ilse samo omaklo? a onda i ti licemjerni amerikanci. njima odgovara da naprave zauvek nereshivu situaciju gde god su, tj haos gdje god mogu, tako dato mogu da (zlo)upotrebe kad im zatreba.
Dodik je alergičan na Vartu
Ovi naši su gluplji od njega. Stavite mu zastavu RS-a pred oči al pored nje obavezno zastavu RBIH po mogućnosti veću.
Kad presuši pipa u rsu neće im ovo više biti smiješno
ovo je uvala borova
Pa nemora doc svi smo blokirani godinama nek bude i dalje tako test ko duze moze izdrzat
Zašto Bošnjama smeta legalna zastava RSa sastavnog dijela BiH
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Svakako ovo ne licu ninasta.Treba samo kociti bilo sra od strane Dode bilo isptavno ili ne.Dodo je dobio potvrdu od psihica da je neuracunljiv.Brzo ce njega morati vezati u ludacku kosulju.Pogledajte snimke njegovog ponasanja i sve ce vam se reci.
Pa pobogu ljudi nek unese tu jebenu zastavu RS-a nek naši unesu ljiljane pa da vidimo šta će onda biti hoće li onda šta srati.
Znas li ti jadan ne bio sta pricas i cija je zastava sa ljiljanima? Znas li da se pod tim barjakom kralj Tvrtko borio protiv Islama(turaka) tj protiv svega onoga sto vi sada jeste? Znas li da su ti ljiljani na zastavi Nemanjica koji su Kotromanice i stavili na celo srednjovjekovne Bosne.
Joj mede hahah.Iz drzavne institucije trazi da se iznese zasta drzave u kojoj predsjedava. Dodo medzedeeee
Treba izdrzati bez krmka dok je predsjedavajuci. Poslije kad vise ne bude bio ko ga jeb.e jer se nece ni zasto pitati i past ce mu popularnost. On ce sada da vrijedja ucjenjuje i sve ali dzabe mu sve jer tako nece uspjeti rijesiti centrale na Drini u korist Srbije koje mu je glavni cilj. Ne treba popustati nikako i treba dorata nauciti ponasanju.
Predstava za srbe sa ukupno 3 zuba u glavi
Ne mora nikad vise ni doci na sjednicu . Dosta je vise i njega ko ga jebe. Nema djwdnica nema dogoovra blokada institucija i kraj ekonomski i konačni krah rs-a
Ovo već postaje zabrinjavajuće na više strana, u isto vrijeme Komšić kaže ovo: https://www.vecernji.hr/vijesti/nastavi-li-se-s-napetostima-glavne-zrtve-bit-ce-hrvati-u-sredisnjoj-bosni-1288300 Očito je da netko ponovno želi potpaliti nemire u BiH a to i nije nekakav problem kada poluge vlasti postoje na više nivoa koji su međusobno proturječni i često u konfliktu. Što je najgore međunarodna zajednica ne daje nikakve reakcije.
hocel uspet reshit ovaj inache za covechanstvo veliki problem pria neg albanci slete na planetu Sunce?