Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni makac bez ANP.
@kokakolas Ni makac u anp. Pa ko izdrži.
Dodo puna podrska!
tri mrmota
uhljebi...
Kako g-din B. Izetbegović zagovara ''istinsku'' probosansku politiku i otvaranje stranke SDA i za Srbe, Hrvate i Ostale, po toj logici možemo očekivati da pored postoječeg potpredsjednika stranke ( Safet Softić ) koji je imam/hodža, potpredsjednici SDA mogu biti isto tako i pravoslavni ili katolički sveštenik.
Gospodine Dodik, budite razumni. Nemojte svoje interese licne zadovoljavati, preko grbace i dobrobiti svih gradjana.
koje si ti krme ,dodik.čuj sjednica zakazana samo zbog tegeltije.jest,ali malo sutra.podpiši to za nato oni potpišu za tegeltiju i završeno.šta stalno kriviš drugu stranu.fala bogu pa nije Čović tu umjesto komšića.komšić i đžaferović nedaju BiH i šta je tu loše.samo si ti tu da kočiš i ometaš. kako hoćeš ali samo gubiš vrijeme.
Rudonja je to. Za svoj interes on ce u prvom safu u dzamiji da bude i klanja. To je takav karakter.
Dodik otkazo, morao vucicu okrenuti prase
Ma nek sve ide u PM
I sve ovo mi plaćamo.
Trze Mile josi ziv za ove muke zahvali se kolegana iz Srbije itd.
Dabogda vam sve odkazalo.....
Ručnu povući,dosta više vašarskog medvjeda i njegovih prijetnji...
NAJBOLJE NAPRAVITI SPOMENIK OD CIGARETA "RONHIL" KAO SIMBOL DOGOVORA.
Ovo je cirkus......
Ja stvarno ne vidim nikakvu razliku zato što mandatar i nova vlada nisu imenovani niti bi bilo išta drukčije da ih imenuju. Isto se odnosi i na ANP. Usvojili oni ili ne, poslali ili ne nama bolje biti neće dok nam jednom ne klikne u glavi da nam boljitka sa njima nema.
Ne bi me iznenadilo da general ode do televizije, pojavi se u studiju i kaže: OVO JE DNEVNIK!
ANP!