Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko im palo :D navikli su kuci sjedit, a lova kapa li kapa
Pa online sjednice. Ima nacina da odrzite sjednicu. Radite nesto.
ne znaju oni sebi to ni nastimat kamoli odrzat
@fbUser1578166909 :) MOguce, ali sad bi morali da imaju sve spremno ili da idu u tom pravcu. Situacija je pravo ozbiljna, a oni se igraju sa zivotima. Evo npr u Srbiji i Hrvatskoj doslo ne znam koliko aviona sa pomoci Kineza, Turaka, Arapa. Pa gdje su te nase veze i "braca? Mislim da bi i pomogli da ih ima ko pitati, zamoliti ili ne do Bog kupiti od nekog. Eto ako nista zbog toga bi morali da zasjetaju STALNO.
Fuj jazavci odvratni!!!! Da se čuvaju... Ispade da su njihova djeca djeca, a naša majmuni. Potrošni materijal.
Imam poslovni prijedlog za neko " export- import" preduzeće. Da probamo sklopiti kakvu razmjenu s Kinezima. Mi njima naše političare na čelu sa SDA, HDZ, SBB...... I njihovim uhljebima, a oni nama CORONU. Dil u našu korist. Poslije korone imali bi smo zdravu i otpornu populaciju, a ne zaraženu kao uz ove lopove.
Eto im pare, prokletinjama, za ništa. Bolje će nam biti kad ne zasjedaju. Za svih ovih decenija ništa ni pametno ni korisno od njihovih zasjedanja, makar za nas.
Ništa novo...
SDA i HDZ se prepali opozicije, pa na brzaka otkazali sjednicu.
Jel se onaj ublehaner komsic zabrinuo pa da se odrekne djela Plate za ovu zemlju ili da Iskoristi svoj autoritet u svjetu i namakne kaku pomoc
Znači slijedi masovno otpuštanje radnika u realnom sektoru. Bravo Vlada Federacije. Bitno je da ćete vi na državnim jaslama dobiti platu.
https://www.youtube.com/watch?v=3_7fYTObkrw
@Marko87 SRAMOTA STA OVI RADE, TO NEMA NIGDJE NA SVIJETU!!! PA TI OSTANI I GLEDAJ OVO PSIHICKO SILOVANJE SVAKODNEVNO
Zasto se Damir Masic i Sabina Cudic ne odreknu plate od 4500 milje za gradjane?asvakako ne rade.
Odkazano sviranje qrcu
Bravo SDA i HDZ, tako se bori za državu koja je na koljenima!!!
Nastavlja se nasilje SDA nad demokracijom. Ako može zasjedati Hrvatski Sabor, Skupština Srbije, Narodna skupština RS onda može i parlament Federacije BiH. U vremenu koronavirusa oni bi sve po svome! Sram vas bilo
Šta je reći opet Bake ne smije iz trezora?
nece niko blizu foodila on je bio na onom idiotskom derneku
SAD FADIL I SDA MAFIJA MOŽE DA RADI ŠTA HOĆE !!!