Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkazat im stanove u lukavici koje drzava placa i mrs nazad u kalinovik stoko
Živjela jedna, jedina i najljepša Republika Bosna i Hercegovina. 🇧🇦
Uhljebi teski. Narod po kontejnerima rovi da prezivi. Mrs
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Uspio je izmetbwgovic da se ne prica o Sebiji,Novalicu,Osmici,sklonili Tadicku zbog slucaja Memic I Dragicevic,Inzko bacio kost narodu da glodju,a mafija opet ostade u foteljama,iduce godine izbora biti nece blokada,oni ostadose na vlasti,a narod nece ovaj put imati priliku da glasa.
otkaze odmah, neces raditi mrs pm sugava , ili ako im ne mogudati otkaze jer je ovo sve korumpirano onda ukini plate ovaj mjesec, alu kako kad je njihov ministar finansija, tako da bahacenje gledamo a niti ko sta radi niti koga briga za drzavu,narod, buducnost sto znaci da smo u debelom curcu
Pa pizde jedne zasjedajte bez njih... Ko ih jebe ha ja
Sad treba da reagiraju službenici SIPE..SVE POHAPSITI..
„Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista” bila je izjava Žaka Širaka, tadašnjeg predsednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka Šefova vlada država članica EU.
Pričala ti tetka , konobarica na pomenutom ručku ?
Skontali da nemaju sta traziti u ovom gradu. Neka ih tamo po selima gdje i pripadaju i ne trebaju nam.
Vidim ja grad miriše...
Za neobavljanje svog posla se ne dobija plata, koliko ja znam.
Odmah smanjit platu!
Svakako tu niko ništa ne radi. Opet predstava za gloopi narod koji se loži kao stare gume u februaru.
Radite bez njih, ukinite im plate, dajte im otkaz....ima načina.
Pa radite bez njih
pusi ***** ko te **** moze srpska i bez tebe federacijooo federacijooo 😄
ionako su svi od ponedjeljka na godisnjem odmoru. Samo im treba ukinuti regres dok se ne vrate na posao
Odbite im od plate. Koji bolestan um trebas biti da ti ne odgovara da je kaznjivo velicanje zlocina i genocida. Svim negatorima suspendovati ulazak u EU, obzirom da se civilizirani svijet davno opredjelio prema holokaustu, gencidu i bilo kojem obliku zlocina.
Otjerati govna na Karpate odakle su doslu