Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle medijima pravo da kritikuju vaš nerad sram ih bilo. Kako se u ovoj zemlji sve izvrće cim kritikuješ rad neke institucije odmah vršiš pritisak, a to što institucija ne radi svoj posao nikom ništa.
Kakva sloboda medija? Ja ne znam sto vucete jos uvijek tu tu pricu,mediji nigdje u svijetu nisu slobodni,najvece medijske kuce robuju interesima kapitala,ono sto donese pare-to ce ici..svuda cuj,ovi lijevi,ovi desni,tacno se zna ko za koga radi i fol sloboda medija...fuj
U svakoj razvijenoj zemlji zapada imate slobodne medije, koji kritikuju kad nešto treba kritikovati. Vijeća već odavno ne rade svoj posao kako treba, tako da ne vidim zašto bi bili pošteđeni od kritika javnosti?
jos malo nece nam dati da progovorimo. juce nesto govore da nam vec nece dati ni da se mrzimo a jedino nam to ostalo
Ako policija ne uradi posao kako treba na skupljanju dokaza ( a znamo koliko su profesionalni), ako tužilac sve to fino ne složi u čvrst predmet ( a znamo koliko su sposobni), sudu ostaje samo da odmjeri prema priloženom. Uvedite službe koje će pratiti rad sudija, tužilaca i odstranjujte kriminalce među njima.
Bio je novinar u ofsajdu, poništen go
samo jedno pitanje kako to da su zadnja tri drzavna tuzioca otpustena radi mucke i lopovluka a vi koji ste ih birali i dalje u istom sazivu ?
SPIN MAJSTORI! Čuj oni ugroženi, kako prebacuju temu....
ja bih predlozio da se anketa organizuje s jedno par hiljada ucesnika pa da vidite sta narod misli o vama i vasem radu, a vi treba da ste u sluzbi tog naroda
VST JE ČISTO ZLOČINAČKA SLUŽBA NA ČELU SA DUDUKOVIM DUPELISCOM TELEGELTIJOM, KOJA JE NAMJERNO UNIŠTILA BH PRAVOSUĐE!
@BakiraIzPodruma treba jebati mater i jednim i drugim
@BakiraIzPodruma Naravno da sam mislio na svu gospodu iz vlasti i opozicije
heh