Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOJKOT KONZUMA i svih drugih Agrokorovih firmi. Ne dozvolite da nas prave budalama. Svakako nam nikada neće vratiti novce i svakako će propasti. Zadržimo ponos !!!
Kako nas to tacno prave budalama??
Kolinda je zamolila BiH islamiste ( kako ona zove gradjane BiH) da sto vise kupuju u Konzumu kako bi ga spasili?!
preporuka dobavljacima.......ODMAH PROTEST MJENICA po bankama.....zastitite svoj interes, nemate obavezu po njihovom zakonu, pa cemo onda vidjeti da li ce zabraniti sastanke ili ce ih sami organizovati
sad će onih 20 000 ljudi što po Bosni radi za Konzum naye__bati .. valja im u Njemačku, tako da do kraja godine imaš još 100 000 iseljenika
Zato sto nas glupi narod kupuje u konzumu umjesto u nasim domacim marketima i naprave situaciju da konzum duguje dobavljacima preko 250000000 KM koje nece izmiriti. Dragi sugradjani ne kupujte po stranim tegovackim lancima zar je tesko skontati to poslije tusa i evo sad konzuma itd.
Pa i ne treba da se najviši državni organi sastaju sa nekim direktorčićima firmi. Pogotovo ako je sve u redu, a ako nije, imaju zakonske mjere.
Novalicu Zvizdicu Izetbegovicu Covicu Ivanicu I ostali glavni smijeli neko od vas blokirati nesto da se uvozi iz Croatie
Savjet ministara pod hitno sa tužilaštvom donijeti odluku da se sve kćerke Agrikora obustave rad i da se iste zapečete dok se nedonese čvrsta garancija za izmirenje obaveza. U suptrotnom desiće se kao slučaj TAŠ i biće puklo kenjcu više repa Netreba nasjedati Čoviću ni vladi Hrvatske . Ukoliko se nepostupi ovako tražiti ostavku savjeta ministara i Vlade Federacije BiH.
Ma zašto bi se Novalić zauzimao za riješavanje duga AGROKORA prema BH dobavljačima kad njega nema nigdje u tome ! Bolje je da čekaš, možda neko otvori kesu !
'ko ce normalan s Novalicem pregovarat'
SLJEDEĆI UDAR NA POMOLU : HDZ BiH u predizbornoj kampanji obećao je da će federalno ministarstvo branitelja imati dvije komponeneta, bošnjačku i hrvatsku kako bi bolje skrbilo o pravima hrvatskim branitelja, invalida Domovinskog rata i obitelji poginulih branitelja, te kako će se vratiti prava koja je im kroz neustavnu reviziju oduzela bivša platformaška vlast.
Fahro već podržao ko AKCIZE, naravno i Srbi : – Zaista ne vidim ni jedan razlog da se omogući postojanje izborne jedinice na jedan dan, kako bi Hrvate mogli izabrati člana Predsjedništva, iznio je opetovano svoj stav i u sinoćnjem Dnevniku TV 1 Ivanić . Još samo BAke da aminuje i eto HErceg Bosne ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/50046/sve_ochi_uprte_u_izetbegovica_chovic_osigurao_podrsku_radonchica_dodika_ivanica.html
250 milona munimum dugovanja BiH firmama, to ce sve da se slomije preko leda radnika a neke kompanije ce jednostavno da se ugase. Trebs imati zakone i sistemski zastititi domace kompanije i gradane od kojekakvih Agrokora, Tuseva, Merkatora, Ljublj banki itd.
Opet Bosna pusiona..E bas nemamo nafake..
SAROVIC KAO I VLADA FBIH ALI I NAJVECI DOBAVLJACI IZ BIH, OVO RADE TRALJAVO, SPORO I NEDOVOLJNO! VEC SE SAD MOZE RACUNATI DA CE TODORIC I HR VLADA ZAJEBATI DOBAVLJACE IZ BIH I BIH!
MEDJUTIM HDZ LOPOVSKI KADROVI CE SVAKU POTREBNU AKCIJU ZASTITE BIH INTERESA BLOKIRATI KORISTECI KONSTITUTIVNOST KATOLICKE MANJINE!
ZATO SE TUZILASTVO I POLICIJA BIH TREBAJU UKLJUCITI I HAPSITI SVE ONE KOJI RADE NA STETU DOBAVLJACA I DRZAVE BIH, UKLJUCUJUCII TU I POLITICARE!
bolesnjaci na aparatima
samo dokaz da ce sve da zajeb* u regij a svoju guzicu u hrvatskoj da sacuvaju, da Bog da mi se jezik osusio ako bude drugacije
Ma bravo !!! Sta veli Fadil na ovo? Sve ok?