Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je maslo Dodika bilo. Samo kada pratis izjave hajvana, mozes izmedu redova procitati da on sa time zeli destabilizirati region i provuci referendum dok mediji ne obracaju paznju.
Ovo je već strašno. Mogu bez cigara, i bez kafe, ali ako ponekad propustim jutarnji let za Istanbul, imam migrenu do podneva.
Oj jeb...m ti pleme. Ako budem morao Centrom tamo sam ću se spremiti i namlatiti ove bradonje. Jeb...u me bradonje od 1992 godine svih konfesija p...cka im materina. Ni za Ramazan ne mogu ostati mirni.
nas mawi airport nest otkazao.. sweet :*
vjerovatno ce vecina ljudi i otkazati ljetovanje !
@lik55555555 mislim da ni atraktivne destinacije nece biti postedjene.........to ovi monstrumi i hoce.....da siju strah......sjeme im se zatrlo..........
@lik55555555, daj ba lik, ides na ljetovanje da vozis 2 dana pa ti poslije treba 2 dodjes sebi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)