Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto su se ova turska kopilad osilila lajat ko psi po portalu ehheh,nije vam zamijerit tesko je se borit sa sobom da se odlikujes kao srbin a ustvari si tursko kopile
stvarno mi nije jasno o cemu bi TAdic i Silajdzic razgovarali. Tadic obrazovan savremen covek. Silajdzic matori papak i oportunista sa sela.
mars na cosak da prodajes kospice
Samo kada bi se Bosna riješila ovih starih i ofucanih nacionalista u političkim uniformama,počela bi disati punim plućima..... Pred svake izbore ista pitanja,isto huškanje naroda,samo kako bi pokrili ono šta su pokrali u proteklim godinama.... Dosta je više političara sa kupljenim diplomama i kupljenim radnim mjestima,dajte i pameti malo mjesta...UŽAS!! Imamo ministara i njihove rodbine i prijatelja po ministarstvima,što nema cijela Evropa skupa:-(
Mi Muslimani smo KRMAD. Mi po cjeli dan rokcemo, valjamo se po blatu, jedemo splacinu, a u nedostatku splacine i govanca!
Vihorit ce se opet jednog dana zastava sa LJILJANIMA sa Banjaluckog Kastela!!!!!
Dg: bosnjakoidna patologija
Jasenovac selo moje drago...
harisani j e b i m a j k u,, s a m ,,, s e b i ,,,a ,,,i ,,,onim koje predstavljas...
Zali boze bilo koje zrtve iz rata na kojoj Silajdzic sakuplja poene za izbore.
Haris kaze u oci i tadicu i onom smusenom jeremicu,da srbija hapsi nase gradjane i bez ikakve sumnje u neke zlocine.Hare nece odustati od nemjere da posjeti Iliju Jurisica,ili on nece ici u beograd nikako.On je covjek koji jedini brani Bih od domaci izdajnika(tihica) i srpske fasisticke politike u Bih i u srbiji.Zato su se vec sad ovi domaci brabonjci iz genocidne tvorevine,uznemirili zbog sve jaceg i jaceg djelovanja Harisa Silajdzice.kako u Bih tako i u svijetu.Mislili su da ce hare otici,pa ce tako moci da vucu za usi ono klempavo govno od tihica.Ali bice suprotno u oktobru,Klempo ce otici u laktashe poslije izbora da cuva krmke onom krkanu dodiku, jer nije uspio da unisti i rasturi bih kako nu je dodik naredio.
koga libo racku sto ovaj srmljadin nece doci u Beograd mrs bre u pi*ku materinu
TO SILO BOSNJACKA TO HARE LEGENDO BOSNJACKA
Nedaj se Hare legendo jer znam da su uz tebe sve prave BiH patriote !!! A vi posrbice iz manjeg entiteta mozete da sisate našem Dr Harisu i Bosanskom narodu kolektivno yebo vas otac turski : )
jasika sisaj mi jajca , oj kako se vlahinjice deru hahah redovno ih posjecujem u llukavici. a nije dzaba ona stara SSSS ( SAMO SESTRA SRBA SPASAVA)... oj vlahinjice moje za jedno pice sta ti rade jaoooooo