Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE VIJEST: U Komemorativnom centru Tuzla danas su identifikovani posmrtni ostaci tri sestre, Zijade (7), Suvade (5) i Almase (4) Ribić iz zvorničkog sela Skočić, koje su ubijene sa ostalim članovima porodice.
Sad ces dobiti 80 dislajkova za minutu, ovdje se sloboda govora i javno mnijenje poštuje samo za neke.
Kakve veze ima ta vijest sa hapšenjem bradatih majmuna??
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Odnijeli 2 kompjutera. Zato se ne javljaju jutros "korisnicki nalog 8" i "Bosanac 1978"
Samo hapsi stoku vehabijsku
Ma sve polupali vehabisjke im klice
https://www.youtube.com/watch?v=aGEMqasMpNo OBJASNJENJE
Eh Musa lazes brate, znas ti dobro cuj a znas da ide "tamo u neki mesdzid" i da nosi bradu. A koji je to "tamo neki mesdzid"? Vlasti bi trebale pod hitno pohapsiti sve a narocito one glavne sto ispiraju mozgove.
stari se prepo .. stopirace se finansiranje a nije ogradu jos omalto..
kaze nisu nista nasli hvala Bogu hoce jezik pravo
Ja mislim daje dodo kupuju novog traktora😊
Na osnovu kojih dokaza vi im sudite?
Kuca k`o dzamija. Samo joj jos munara fali. Stolar Musa, bar po tome kako izgleda, nije mi bas za ovakve kuce. Da ne grijesim dusu. Neka pokaze koliko je poreza platio u zadnjih 5 godina. ;o))
Naravno da ne mogu znati je li sin ovog čovjeka ,,krvi,, Mđutim ovaj otac možda samo misli da mu je sin OK. Mnogi roditelji nemaju pojma kako im žive i šta rade djeca. Naravno da u vjeru i običaje ne treba da se dira. Ako je ovaj mladić samo klanjao ne vidim opravdanj da bi ga iko radi toga dirnuo. Međutim, svi znamo u kakvom vremenu živimo, ja čim vidim čovjeka sa bradom ,,ala vehabija,, bježim na drugu stranu ulice mada ni to ne mora ništa da znači.
Znači ipunilo se obećanje Reis ul uleme Huseina ef. Kavazovića, tražio je da država udari na nepriznate tekfiri podrumske bogomolje, ili kako ovaj stari kaže ''podrumski mesdžid u koji mu je sin išao''
Znači ipunilo se obećanje Reis ul uleme Huseina ef. Kavazovića, tražio je da država udari na nepriznate tekfiri podrumske bogomolje, ili kako ovaj stari kaže ''podrumski mesdžid u koji mu je sin išao''
https://www.facebook.com/I-ovo-je-Bosna-i-Hercegovina-1484716495169505/ Tematika stranice su atraktivna jezera,planine,rijeke u Bosni Hercegovini
Cim sam vidio mikrofon od OBN-a nism mogao da gledam dalje ..
Sandžak i ljudi sa tog područja su pravo leglo ekstremnih elemenata. Bilo sa koje strane. Tako i ovi Murići koji su odozdo. Ko poznaje te ljude zna da su kod njih izražene polarizacije ozbiljnih razmjera. Ili su u ekstremnom vjerskom zanosu ili su trgovci drogom, oružjem na ozbiljnim nivoima. Pogledajte samo područja oko Sarajeva gdje su naseljeni i vidjeti ćete da su upravo tu pravi regrutni centri za obje ove grupe.
OVO JE TERORIZAM: DODIKOV IZASLANIK U VAŠINGTONU: Moramo biti spremni i na rat za opstanak RS - a
Dabogda ti rat u kući bio.
ISLAMIZAM=SOTOMIZAM