Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
porodica je glavni stub svakoga drustva, roditelji su ogledalo za djecu!!
u predhodim mojim komentarima sam opisao na koji nacin je dosao do vozila, a da nikada nisam cuo za pseto.
@diiss2 nemoj tako pa on je zlatna mladez balibega i tvoje SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ja ovakve glavuše kad vidim ispred sebe držim odstojanje 50m. Nema vrata, odmah iz ramena bundeva nikla!
Pa sta?
mati mu ima i youtube kanal... a Bogte!
Nepada iver daleko od klade.
Neki dan neki balavac profura 100 km/h na sat kroz Brezu. Nigdje policije na vidiku. Od sad pišem tablice i prijavljujem.
pa gdje ces jebenog golfa uzet na lizing...kad se vec zaduzujes onda uzmes auto a ne prkno.
Zelim da im se najgore vrati.
Majka ubijene : "Samo me interesuje kakav to otac može biti da ne preda svoje dijete nakon takvog čina?" Sandzacki lopovski sljam.
Ee sad će u zenicu na pušing....
Ove moderne tehnologije su cudo, budala hoce da se pohvali a u stvari sam sebe osudi.
nije on kriv to je jace od njega.. to je "Sindrom Velikog Golfa" veoma nepoznata i nije ovozemaljska pojava - naucnici jos uvijek rade na tome.
Romina , odrastao u domu za nezbrinutu djecu Ljubica Ivezić. ( Bjelave) Nisu oni sanđaklije...
Znao sam da postoje primitivci,ali ovi su dno.Pogledaj mu samo glave,tele ni se postidilo.
Ovo je za zatvor isto,Policija ima dokaz sta cekaju ? Umjesto da se oglasi i izrazi saucesce porodicama nastradalih i osudi sina za zlocin oni ga imater i caca kriju,To nema nigdje,Nema od Bosne nista vise ,Naselila se i susa musa,
Za ovakav prekršaj, pretjecanje kolone vozila po punoj liniji, prije par godina mi je u Hrvatskoj oduzeta vozačka dozvola i putovnica koje su mi vraćene tek 3 dana kasnije kada sam pred sudcem za prekršaje u Pločama platio 350eur kazne. Više nikada nisam ponovio nešto slično ali naglasio bih da spomenuti prekršaj nije doveo u opasnost druge sudionike u prometu. Iskreno se kajem radi ovog prekršaja a navodim isti kao primjer da efikasna kazna uspješno sprječava ponavljanje djela...
otac kreten, pa i sin, treba jebati mamu obojici
Otac odrastao u domu za nezbrinutu djecu Ljubica Ivezić na bjelavama...
Ako se mamica zove Jasmina, a tatica Jasmin, oni su vjerovatno brat i sestra koji su incestom dobili retarda Sanjina. Ma treba njih vezati kao što su romi vezali međede prije rata i vodali ih po gradovima kao vid zabave. Mamicu i taticu prvo tako vezane odvesti u Bugojno i Bosansku Krupu.