Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrska iz Sarajeva istina za DAVIDA!!!
Podrška porodici...
Bakir je kriv
garant he stao na put cetnickoj policiji
nema se sta kazati..narod je poceo da gleda na oci i da vidi sta se desava...
nije gore isto je
Kad vidim ovog covjeka i oca Dzenana Memica osjetim toliko postovanje i sucut, najezim se. Samo da dodju do svog smiraja i pravde, koja je u ovoj zemlji toliko potrebna.
Nas Bosance samo tuga i belaj neki ujedini!
A mali sto je krao to nista,nisu to cista posla nije ga niko unio bezveze.Da ne bude zabune ne podrzavam Ubistvo ali nije ni in cvijecka.Nek roditelji bar saznaju ostinu da mogu mirno spavati
ne samo sto je krao vec se i bavio prodajom i konzumiranjem droge
@dodikxcovicxbakir Mama ti je drolja i diler
Čudi me da se traži podrška svih gradova BiH s obzirom da se stanovnici RS uvijek ograničavaju na prostor iste upinjući se da imaju što manje veze sa ostatkom BIH. Kad boli čovjek zaboravi na gluposti. Malo neumjesna digresija od mene ali nisam mogao neprimijetiti.
Hajd' šuti. Znaju oni da je njima BiH domovina, ali im je politika toliko surova da ne smiju pisnuti. Boje se ljudi, jbg.
Zato sto su ovi protiv vlasti i opozicije, samo obican narod.
sve ce to baja iz Laktasa da sredi, zar ne zivite u izobilju, luksuzu i vjecnim zivotima sto su vam omogucili krmojeb iz Laktasa i trandza Zeljko?