BiH
7

Osvojite ulaznicu s kuponom za paketić za Veselu nedjelju

Klix.ba
Želite li da se nedjelju, 30. decembra, vaše dijete sjajno zabavi na manifestaciji Vesela nedjelja, evo prilike da osvojite vrijednu ulaznicu za dvoje uz koju dobijate i kupon za novogodišnji paketić.

Za zabavu za mališane, koja će biti održana u Domu mladih, ulaznice čitaocima portala Klix.ba dodjeljuje Gradska uprava Grada Sarajeva. Javite nam se na e-mail [email protected], upišite svoje ime, prezime i broj telefona, s naznakom "Za Veselu nedjelju" i sačekajte izvlačenje. U petak u 10 sati objavit ćemo imena sretnih dobitnika, koji će telefonski biti obaviješteni o vremenu i načinu preuzimanja ulaznica.

Za sve one koji žele kupiti ulaznice za Veselu nedjelju, autorizovano prodajno mjesto se nalazi na platou centra Skenderija i otvoreno je svakim danom od 9 do 17 sati, uključujući i dan održavanja manifestacije.

Jedan kupon po cijeni od 25 KM uključuje novogodišnji paketić za dijete te ulaz za dvije osobe za pojedinačnu predstavu. Također se mogu kupiti i pojedinačne ulaznice po cijeni od 5 KM, koje ne uključuju novogodišnji paketić.

Dobitnici su: Hasena Hadžić, Enida Memić, Mirela Rodinis, Drita Ibraković i Sabahudin Škoro.