|

Jeste li nabavili svoju ulaznicu za Veselu nedjelju u Domu mladih?

Jeste li nabavili svoju ulaznicu za Veselu nedjelju u Domu mladih?
32
Klix.ba
26.12.2012. u 16:44
0
komentara
32

dijeljenja
Jeste li nabavili svoju ulaznicu za Veselu nedjelju u Domu mladih?
Drugo izdanje tradicionalne manifestacije za djecu i porodicu "Vesela nedjelja", planirano za 30. decembar, privuklo je veliku pažnju te su organizatori uputili dodatno obavještenje za sve roditelje koji s djecom planiraju doći i zabaviti se u Domu mladih.
Vesela nedjelja će predstavljati centralnu manifestaciju podjele paketića Gradske uprave Grada Sarajeva, kojoj je stavljeno na raspolaganje 1.300 kupona za paketiće. Oni će biti poklonjeni štićenicima institucija i udruženja socijalno ugrožene djece i djece sa posebnim potrebama. Broj ulaznica u slobodnoj prodaji po pojedinačnim predstavama je ograničen kako bi se omogućilo nesmetano uživanje svim mališanima.

Jedan kupon po cijeni od 25 KM uključuje novogodišnji paketić za dijete te ulaz za dvije osobe za pojedinačnu predstavu. Pojedinačna ulaznica po cijeni od 5 KM ne uključuje novogodišnji paketić.

Novogodišnji paketići sadrže izbor iz bogatog "brand name" asortimana igračaka, slikovnica i DVD-ova za djecu, čiji je uvoznik kompanija Tropik, te slatki program.

Radi velikog interesa predstava "U carstvu sijedog djeda" i podjela paketića za djecu bit će izvedena u tri termina, od 11:00, 14:00 i 17:00 sati. Ulaznice i kuponi važe samo za termin koji je naveden na kuponu, a ulaznice su jedinstvene za sve termine i omogućavaju ulaz na samo jednu predstavu.

Kupon za paketić Vesele nedjelje Grada Sarajeva vrijedi kao vaučer za dvije osobe za popust od 50% prilikom kupovine ulaznica za bazene Termalne Rivijere Ilidža do 30. januara, dok ulaznica vrijedi kao vaučer za jednu osobu.

Autorizovano prodajno mjesto kupona za paketiće i pojedinačne ulaznice nalazi se na platou centra Skenderija koje je otvoreno svakim danom od 09:00 do 17:00 sati, uključujući i dan samog eventa 30.12. Kuponi i ulaznice imaju hologramsku zaštitu kako bi se spriječile zloupotrebe.

Svaki pojedinačni događaj uključuje održavanje predstave "U carstvu sijedog djeda", podjelu paketića svim mališanima te slikanje sa Djeda Mrazom i kostimiranim likovima omiljenih dječijih junaka Fifi, Noddy, profesor Baltazar i Ben Ten te zabavu uz novogodišnje radionice Playmise, izradu čestitki i ukrasa za jelku te zida želja uz izradu čarapa.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.