Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove što sve gledaju sa nacionalističke strane, postoje dvije vrste ubistva: 1. da nečovjek ubije čovjeka 2. da nečovjek ubije nečovjeka i dosta više sa glupim komentarima, nismo svi krivi što ste rođeni bez mozga ili teškim oštećenjem istog, pa da plaćamo cehove vaših gluposti..
21 godinu ima a vec ubica
Zalosno stvarno. Ali klixe daj molim Vas pogledaje "kepetana" ste napisali,
"kepatana" ispravljam se i ja
Moje misljenje da je ovaj monstrum zasluzio vise od jednomjesecnog pritvora, on ce nakon jednog mjeseca opet hodati ulicama i neko od nas bi mogao biti sljedeci, a za ubistvo nevinog covjeka nema opravdanja ! Moja sucut porodici.
E tako nam i treba. Koliko puta su u povijesti, Hrvati spasili Muslimane od nestajanja na ovim prostorima??!! A ovi konstantno zabijaju nož u leđa!! E nećete više, sad kad se pobijete s Srbima, ne zovite u pomoć i ne šaljite izbjeglice u naše resorte!
ne dipr Rajkovacicu
xd Hrvati spašavali muslimane? dobar Vic a sto se tiče tvog govora Pisi u jednini nisi toliko bitan i nemaš toliko jaku poziciju da tako pises . točnije niko si haha neki random debeljuca koji komentarise po klixu
Zasto se stavljaju inicijali ?
Za ubistvo iz koristoljublja ili nacionalne mržnje bi trebala postojati smrtna kazna jer ovaj majmun nije zaslužio ništa drugo osim smrtne.
@dervofinnci Uzasan zlocin i po meni ga nisu trebali hapsiti vec metak i kraj. Druga stvar cesto zloupotrebljavate zlocine nad Hrvatima od strane Bosnjaka, zasto ne komentarisete najveci zlocin u BiH nad Hrvatima u selu Bisevo kod Prijedora https://hr.wikipedia.org/wiki/Pokolj_u_Bri%C5%A1evu_24._i_25._srpnja_1992. Strasan zlocin, ali mudro sutite da ne pokvarite odnose Covic Dodik, tek toliko da tebe i ostale napomenem da su i to bili Hrvati do duse nisu Hercegovci mozda im je to bila mana.
Kepatana?
SVa ubistva pripadnika OS u posljednje vrijeme su bila nakon posjete kladionica ili ugotiteljskih objekata. Nikom se ne može zabraniti posjeta sitim ali ne bi li OS najbolje mogla pomoći ako bi svojim pripadnicima zabranila posjetu istima ? Mislim ipak imaju posao i benficirani radni staž a provode ga i po tim objektima ?? A nisu policija da su vlasnici tih ugostiteljski objekata i kladionica pa da po tom osnovu borave u njima.
Najbolje onda ne izlaze nikako iz kasarne. Druže i ti i ja i svi koji imaju neki posao u ovoj banana državi mogu poslije radnog vremena gdje hoće realno
?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)