Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U normalnim zemljama osumnjiceni premijer daje ostavku, kod nas ima dnevnicu i kad ide na sud.
jos ako ga osude bit ce premijer iz zatvora i primat ce preveliku platurinu
Čovjek ujutro na sudu optužen za milionski kriminal, poslijepodne u kancelariji upravlja milijardom narodnog novca
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Solak nam nesto nervozan, valjda ne “kapa” dovoljno dok je pod suspenzijom,ide samo plata za nerad, nema naknada i ostalih luksuza, uhljeb prve klase, a vidi Jelkice nasmijana vazda, kako i nece biti vec ulijece u novu aferu “zamjena fiskalnih kasa” i novi tal.
Uvesti zakon da za osumnjicene ide suspenzija do kraja postupka i narandzasta zatvorska odijela sa lisicima na rukama i nogama.
joj jel ovo po redoslijedu 1546. članak o ovoj propaloj optužnici?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vidi Fikre, srebreničkog seljačića
Kako nam ustaso-cetnici uvalise "problem" sa respiratorima koje su manje vise i vucic i cjeli svijet nabavljali po istoj cjeni , sami sto je vucic javno zaprjetio da ga niko nesmije pitati ni kako ni kolko je platioal je zato bosnji uvalio pricu o ukradenih 100 miliona da bi ga na kraju ta prica kostala drzave koju mu ti isti urusavaju, al levata u bosni nikad vise ko sad ode nam zemkha za popisanih 100 miliona
100 + 100 = 100 Mozda.
Ma vjesaj vise ova govna i postedi narod daljnjeg mucenja i kobojagi suda.
Lopovi, klosari, kriminalci, UBICE
Bebo, slatka si ko stracciatella tebi ne smetaju moja krivicna djela
Nema zime za ove, vidjeh u prolazu Solaka sa porodicom, svi na motorima BMW GS1200 od 30+ hiljada maraka, kupljeni nasim parama logicno
Ajd sto su ove starke advokatie ruzne, al sto su i ove mladje...ne da nijedna pogleda u sebe i ako je kilo sminke nabacila.
EROTIKA
to su Novi Muslimani Puna im usta Vjere Postenja Bosnjastva a prvi bi Ukrali Prevarili Slagali
lijepi Tito ! odavno bi oni bili na Golom Otoku a ne smijali se narodu u Facu
Malinar je tacno morao.Ukrasti da kupi odjecu sve mu malo od Pantola Kosulja Jakni ili mu Śevala pere na 90 pa se sveskupi !
Ništa od ovoga,sve je njihovo.bez šipke ništa.
Koji je ovo put da dolaze broji li iko
Čuja osumnjičeni... Kako se lijepo igramo sa ovim izrazima.. imena poznata, iznosi poznati, svi uključeni u biznis su poznati, nema tajni.. u zemljama gdje je vladavina zakona, već bi bili osuđeni, oduzeta im imovina i sl. Ali to kod nas nije slučaj jer ovo je samo igrokaz da se skrene pažnja sa nekih drugih kriminalnih radnji. Ovi su trenutno žrtvovani