Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos niko nije podnijeo ostavku u savezu? Bruka i sramota.
@Limeta evo sace Begic, samo da sredi i aerodrom...
Nema Tegeltije 🤔 , a ja , on je u Premier lizi !
Sta ste vi snimali,vrijeme auta kako prolaze ok ok
Nema više da HAPSE po jednu OSOBU !!! Sad kad hapse najmanje je TUCE (12) LIKOVA !!! SISTEM VLASTI je takav, UMREŽENOST !!!
nemojte zaboraviti istražiti ko je rekao ovim da se prisluškuju, taj je gori od svih ovih što su privedeni jer je on u institucijama policije ili tužilaštva.
navalite glupani u kladionice sada će biti utakmic utakmice "regularne
Moja razazuta kako da ih bude stid svojih bliznjih... Npr. Salem Prolic je pojeo sve svoje bliznje i nema ga koga biti stid.
sve ok treba sve lopove hapsiti ali u ovoj zemlji se treba krenuti od vrha hapsiti ove na vlasti pa onda sve ostale...
Odmah sam znao da gospodin S.P. onako krupan, velik u gabaritima neće moči proči kroz ona dupla ''austrougarska vrata'' na Pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora , Poslovna jedinica Miljacka u Jadranskoj ulici u Sarajevu.
samo tako treba sve koji primaju mito , zatvorit i doživotno zabraniti radit
A sto se ne spominje Azmir Husic koji ce od optuzenog do svjedoka doci? Kako se saznao da ga SIPA prisluskuje i odustao predati 30.000?
Sve je kriv vrh bih i njihiva politika koja je ovo dozvolila sve, hvatajte vi ove krupne izebege covice dodike! Riba od glave smrdi i cisti se! Hebo ovo su jedna karika od hiljadu u lancu kriminala i korupcije. Dok glavonja veliki ne plati glavom nista se nece promjenit!
Uznemirila se kriminalna organizacija osim, valja do titule a sudije prati sipa, šta sad?
Plastcari sa otoke su najgori sacekajte dok se odmota klupko🤗🤗
Borac penal ekipa ove sezone, sreca nije ofirno, ovaj Gigovic pogurao listicu u kupu pa nije pao slucajno...