Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj gnjide...prodali bi mater rođenu
@sandybih SDA HADALJI, NECETE ZBOG PAR LJUDI, KOJI RADE ISTO STO VI RADITE PO CIJELOJ BOSNI, GDJE TRGUJETE BIRACKIM ODBORIMA SA DODIKOM I COVICEM….PRIPISATI SDP-U PRODAJU SREBRENICE.ZNA SE DA JE SREBRENICU PRODAO I ORGANIZOVAO VAS VODJA ALJO ZIVKOVIC, SA RADOVANOM, A NE NERMIN NIKSIC, NITI BILO KO IZ SDP-A,
@sandybih Pa nemoj tako? Neki su prodali glasove a neki i kosti mrtvih i dostojanstvo... Kaže u jednom klubu u Sarajevu ulazi jedna papanka uzima mikrofon, penje se na stol i urliknu: "Igrajte i pjevajte legle su šehidnine"...
Hej umjesto da im za ovih 30 godina napraviste fabrike, date poticaje itd pa bi i srbin glaso za muslimana 100 posto. Al ne, bolje je vama da vam srpski fasisti vladaju, a u isto vrijeme munira, fikro i kompanija trpaju u vrece lopatom. I onda drugi krivi..
Pa ih nije ni stid sta rade obrez djon
Bego, samo mazijaj. Oni su više od tebe, 10 X.
Bego, i treba ih. Divim ti se.
Nije, laźu. Puščali ga. Ja! Srebrenice, usrani! Sva si korumpurana, jazuk za žrtve! Sram vas bilo.
Bego Kusturica
Koliko kosta Srebrenica Bosnjo, jeli vrijedno Bosnjo 8372 ubijena brata i ubijene sestre Bosnjo. Jeli te stid otici u Potočare i vidjeti one mezare ubijene djece koja nisu imala vremena ni da se nasmiju Bosnjo. Jesi li zaboravio Bosnjo 11.07.1995, za šta si je zaboravio Bosnjo, za radi par stotina maraka što ti je dao onaj isti uhljup kao ti, onaj uhljup, Bosnjo, što donese krmeću glavu i utrobu na kapiju mezarja u Potocarima. Dao Bog da ti te pare trebaju da ih das na lijekove jadu!
Da imaju imalo obraza iselili bi se odmah
Zatvaraj govna
šta će MUNIRA Kazat-možda će uplate na račun kasnit
@visoki Zvjezdice hipotenuza,na kojoj je i Neum,trebaju biti okrenuti ka dolje...vidi ima na google kako se pravilno postavlja zastava,nemoj bezveze trabunjati.
Izgleda da se opt radi o spektaklima za javnost . Ostanite kod kuće i dobijete spektakle u režiji vlasnika države . Danas nema pres konferncija jer valjda nije spektakularno što su pušteni na slobodu . Ako su počinili 10 i više krivičnih djela zašto ih vlasnici naših života puštaju . Bože ko nas vodi u BiH.
SAĆE BEGO U SRBIJU TAMO GA JEDVA ČEKAJU-DOBIĆE MINISTARSKO MJESTO ZASLUŽIO JE-
Znaci trojac Bego Bektic&co. i dan danas prodaju kosti,u genocidu, ubijenih Bosnjaka muslimana bogateci se na njima?! Oni su za zive-javne lomace!! Nermine Niksicu podnose ostavku jer ne moze biti da ti za ovo nisi znao!!!! SDP prodade ideale socijaldemokratije zarad licnog sicara lokalnih seoskih kabadahija!!
Pustili ih na slobodnu? Sta bi moglo krenuti po zlu?
@vratijaseDino666 slobodu*
@vratijaseDino666 CRNA IM JE TO SLOBODA MOJ POBRO-NEBI IM BIO U KOŽI
Domaci izdajnici!