Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi navedeni objekti rade najbolje u Sarajevu a ujedno su i najskuplji i opet utaji porez. Cevapdzinice Zmaj i fiskalni racun, sta je to..
Opet niko ne gleda siru sliku... vlasnik firme inspirit je firma config doo iz mostara koja prodaje fiskalne uređaje... sto dalje govori da direktori inspirita nisu radili na svoju ruku nego po naređenju configa... zamislite sta tek config radi sa ovim softwerom po hercegovini.. a to sipa nije i ne smije istraziti
@marketing22 Poreska uprava ima evidenciju svih njihovih uređaja. Jednostavno krenu u kontrolu svih obvezanika po tom spisku. A ovaj Config treba zatvoriti. Vjerujem kad počnu zbrajati štetu da će biti u stotinama miliona KM.
BOJKOT!
Jebote sud cuj pritvor za ovo dvoje sto su iznajmljivali softver a ovo krali i njih pustili pa to je isto kad iznajmis oruzje i odes ubijes nekog i vratis oruzje i ode u pritvor onaj ko ti ga je iznajmio a tebe puste na slobodu....
Zato u Vatri tj. "Sarajki" u BBI supe su znale biti USKISLE a u rizi sam vise puta vidio ŽIŠKE ljudi moji!!! Proklet da si Šaćire Čediću DUŠMANE ove drzave!
Da vidimo sta ce biti, ovo je veliki kriminal: Ako se bude sudilo kako treba onda zatvor i zatvaranje. Ja poznajem talijana ko je ima restoran u Njemackoj, uhfate ga da je utajio porez, dokazu mu da je to radio 10 godina, prsuda da vrati porez od 700.000 era, 5 godina zatvora, pusten poslije 2, i zabrana 10g da se moze bavit ugostiteljstvom. Tig lokala vise nema, covjek se vratio u italiju i neznam sta sad radi. Hmmm, da vidimo sta ce ovdje biti :))
Ovo je samo odraz SmranaDerA koji nas ''handre'' 29 godina. Stvorili su kastinsku državu, državu stotinjak familija, državu koja je osmišljena na minderima, u halkama u mraku ''tabačkog mesdžida''. O Državi koju osmišljava i usmjerava nasljednik ''riđobra-GADi'' a građane gura u beznađe, siromaštvo, srednji vijek.
toliko o patriotizmu
Gazde su Nevine... Pravda za Velike gazde...
O kojoj se lovi radi? Koje su cifre maknute?
Joj portala, svaki tekst drugo ime (pratim za ovog Kibeta). znate li Vi u kliksu pisati i kakve informacije dajete?
Samo rusit SDA lopove sve je to ona proizvela
Šta je zeleni kerovi, ne dijelite ovo sa SB: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/109200/sb_ekskluzivno_otkriva_kako_su_ugledni_bosnjachki_ugostitelji_pioniri_tzv_serijatsko_patriotskog_ugostiteljstva_u_sarajevu_pali_zbog_potkradanja_drzave.html
Da vam nije možda Peđa Kojović kriv za ovo rasturanje države? Ili su i ovo patriote sa "branika" Bosne 😂😂😂? MTVJMMDŽUP
Ker ti je otac koji te je napravio u toj šumi. Mrš međede iz grada
Neplaćanje poreza je akt protiv države. U pristojnom državama postoje olakotne okolnosti za ubistvo, ali NE za utaju poreza! Treba bojkotovati i prijavljivati objekte gdje se ne izdaje fiskalni račun!
@petarpetrovic I onda što više poreza platiš lopovi na vlasti imaju više da ukradu.
Uhapšena je i jedna/ ključna/ osoba iz firme Inspirit koja je oravila lopovluke na kasama.Oa kada objavljujete imena vlasnika objekata i nazive objrkata,ZAŠTO SAKRIVATE IME TOG GLAVNOG ,,KUPLER MAJSTORA,, ZA OVAJ KRIVOTVORENI RAD ??????
@hermanrot Nisam ni očekivao drugačiji rezultat. Čuj slučajno dao milione? Koji Ejub?
@HarryCallahan I koji tužilac se zaboravio žaliti?
Nota racun na hastal jedan a drugi na ekser pored sanka pa prebrojavanje,tako su radili bez kase.