Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije novinara djubre malo bi bilo primljeno. Isto tako da nije novinara prosla bi ko po loju kompletna afera sa reapiratorima.
al ev ima novinara pa prolaze afere aluminij pokretna bolnica potkivanje itd
Sta je ovdje nezakonito,haj nas prosvjetli.Naravno da ima pravo na rad.Primce ga ,platiti mu odstetu i jos se izvinuti
Pitajte sta mu je sa oca koji je isto bio pod istragom jer kao policijski sluzbenik nije sprijecio pokusaj ubistva. Proguglajte malo pa cete sve vidjeti...
@pinkman pa sto nisi link okacio?
Obzirom da nije uslov konkursa, nekažnjavanje, momak može tužiti ukc i lagodno ostvariti svoje pravo. Koliko samo imamo u institucijama sličnih slučajeva, pa ljudi rade.
još jedan udar na Bošnjake
Može li mi neko objasniti zbog čega uopće ovaj cirkus sa konkursima kada posao dobija lik koji je na šestom mjestu? Kako može se onda njemu dodijeliti radno mjesto? Čime ta komisija pravda lopovluk da prva osoba na listi nije dobila posao?
Pa dobro, uvjerenje o nekaznjavanju i nevodjenju krivincog postupka se dostavlja prilikom zaključenja ugovora. Barem bi trebalo biti tako ali nista ne iznenađuje vise.
Kod nas sve moze , samo treba poznavati PRAVE ljude i preko noci te za rucicu dovedu. Jos ako imas kesa tu si i onda se pravis vazan, pa kada te nena pita gdje se nalazi na odjelu toalet ili neka ordinacija ti se zgrazavas , bitno je da je doticna jedva stala u pantalone 3 broja manje i da sparta i nikog ne vidi!
Jusufovic je SD ne SDP.
Koja smo mi karina od drzave ...
Na listi kandidata za tehnicare je toliko onih koji su uradili prekvalifikaciju. Zar je neko djabe isao 4 godine u skolu da bi neko platio i za sest mjeseci dobio diplomu tehnicara? Zabraniti prekvalifikacije kad je medicinska struka u pitanju! Da su bili sposobni da budu medicinari postali bi to odma! A ne bili bravari, frizeri kozmeticari a onda i medicinari.
@Musculussulucsum jel ovaj prekfaliciran ili redovno zavrsii
@Musculussulucsum sta bi tek rekla sta se sve u IT prekvalifikuje 😂😂 ne radi se o ljudskim zivotima, ali sigurno je teze nego postati medicinski tehnicar
kada vidis karakter covjeka sa Balkana pa Tito udba i goli otok su bili vrtic koliko su pojedini pokvareni
Citam komentare i ne mogu se bacudit.Ako je neko odsluzio jaznu i nema zabranu zaposljavanja zasto bi mu bio zabranjen rad.Vidim svi ste moralne vertikale .Bez obzira na sve sudskim putem ce dobit posao pod uslovom da je regularno prosao na konkursu
🐎 jedan,odsluzio je neku prvu kaznu,a onda je ubio decka,ubio,kontas?i pobjegao ljigavac,bilmez😡i imao obraza da se prijavi na radno mjesto za pomoc osobama😒smijesno je gdje živimo....veeeeliiiikoooo fuuuuuj!!!
Amela Suljendić, Nijaz Mujkić i Anesa Jaganjac. to su imena koja treba zapamtiti
Nije osumnjicen nego je kriv. A prije tog slucaja, lik je odlezao dvije godine za neko drugo ubistvo. Bosna, privatna drzava nekolicine politicara i guzonja.
A Hipokratova zakletva kaze 'Ovo obecavam slobodno, pozivajuci se na svoju cast.' Cast koje nema. Jadu od drzave!
Klošar ašićare podplatio, on sa takvim mozgom i ne karakterom nije za taj posao, umjesto da pruži pomoć on pobjegao ološ
pa obzirom da Kukic vlada UKC-om, koga iznenadjuje da su primili ubicu...