Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je dan junaka Republike Srpske i Herceg Bosne :)
Pogan vlaška.
nevini ljudi nema sta da traze u zatvoru
"Džeko je osuđen na 10 godina zatvora za ubistvo, odnosno sudjelovanje u strijeljanju, šestorice ratnih zarobljenika, pripadnika HVO, a na sedam godina zatvora za ubistvo dvoje civila, supružnika Ivanković, te mu je određena jedinstvena kazna od 12 godina zatvora". "Braća Goran i Zoran Damjanović, koji su pravosnažno osuđeni na ukupno 12 i po godine za zločine u mjestu Bojnik kod Sarajeva...... su proglašena krivima da su, kao pripadnici Vojske Republike Srpske (VRS), 2. juna 1992. godine tukli 20 do 30 zarobljenih Bošnjaka u mjestu Bojnik kod Sarajeva".
jos jedna od nebuloza naseg sistema. senad kreho zastupao cetnika-svaka mu cast!
Ja sam iz Bojnika , i licno cu im jebat mater kad ih sretnem !
ali moras otic u lukavicu,tacnije vojkovice jer sad tamo zive......pa stisni,otidji i je*i im mater ako smijes...........
@neven70 @oho-ho doci cete i vi na red , polahko . Mi vase mame posjecujemo vec 500god. i nastavit cemo akoBogda In Sha Allah jos 1000 god ! A ove pizde su poznate po tome sto su nafatali svoje dugogodisnje komsije ne naoruzane i onda se izivljali na njima . GDJE GOD I KAD KOD IH SRETNO , BOGINI SU !!!