Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slici je klasičan primjer izdajnika iz redova SDP-a, poznat po reketarenju i izjavi da mu je partija ispred države. Njegova nacija je Zlatko Lagumdžija, njegov narod je Zlatko Lagumdžija, njegova vjera je Zlatko Lagumdžija... ... to su posljedice ispiranja mozga na Univerzitetu Sarajevo koje je vršio Zlatko Lagumžija i kolege iz partije.
ma ovo na slici je jedan kukac.. nista vise.. kobajagi gradi autoput, a mi ga gradimo, placamo ga vise od 5 KM.. kobajagi sposoban.. hah..
...aliji je "nezavisnost" bila ispred mira (ljudskih života)...
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Bosanac multietničar koji zauzima mjesto u Vijeću ministara koje po ustavu pripada Bošnjacima i onda mi rvatine kukaju za Komšića ,e mamu vam švercegovačku !
Koliko je puta on zloupotrijebio položaj??? Pa svi u ovoj zemlji državni službenici su zloupotrijebili položaje, skoro svi 90%, čast onima 10%!!!
ne kontam, zar ovaj nije još pritvoren ???
Sta ce drugo nego biti razrijeseni. Ovo je samo kod nas interesantna vijest.
BORIS BEKER :)
Damire srbendo odhebi vise, sa dodikom rusis drzavu a sad bi da kupis ovdje jeftine poene. Odhebi provaljen si
nije li ovdje previše slučajnosti, tri čovjeka iz tri reda naroda, isto krivi, isto se terete? hmm...
Ko će znat možda nisu ni krivi...
Ako nije nikad evo sad jesu.
ovaj musliman je iz sda naravno lopov
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
klasišno pranje mozga ljudima vidim da je 99% zombija
A,šta se čeka sa damirom,bosancem-kriminalcem!
Ma nered treva ih pomilovan...ups pa nema nam Budimira!!!
Raduje me kad postoji zakon,kad postoji pravda,dosta je nama lopovluka i nekaznjenih kao Budimir..
Svaka cast, treba se zakon postovati u ovoj nasoj drzavi. A ne kao neki odmah vrse politicki pritisak i puste covjeka nakon sat vremena, kao da nista nije bilo... Bake stari lafac!!!!
ja sam mislio da će dobit povišicu