Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i dalje ce primati platu. Svako dobro Bosno i Hercegovino glam blam
ipak samo blam
Godina uvjetno i dvije godine... Novinari, nemate pojma sa zivotom
Godina uvjetno i dvije godine uslovno :-)
Jadna je Sipa na čelu sa ovakvim direktorom. Fuj
Kako vas samo nije stid,ovu farsu nazivat osudom?Fuuuuuuj!
U toku demonstracija Zlatko Lagumdzija,Bakir Izetbegovic iDragan Lukac mislim da se tako zove direktor policije,su rekli javno na televiziji da je to pokusaj drzavnog udara.Isto tako su rekli da imaju imena organizatora i da ce u roku od dvije sedmice reci imena tih ljudi.Naravno bila je to jos jedna ubleha jer nisu rekli nijedno ime,osudili su neke anonimuse i to je sve.I sad kretenima kriv Fahro.Pa zato Zlatko i Bakir nisu javno rekli da je Fahrudin Radoncic organizator demonstracija?????Kako smo mi glup narod stare mi to nije normalno!!!!!!!!
E JEST DOBIO KAZNU, HAHAHAHAHAHAHA JEL MU SE TO NIJE SMJELA IZREĆI PRVA KAZNA NEKO NEKA BUDE PO ONOJ ,,VUCI SITI A OVCE NA BROJU. PIŠURIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. KAO I SVE KOD NAS
E jesu ga osudili cuj godina uvjeta hahahah isplati se krast
Ljudi koji ovdje osuđuju Gorana, također su tražili glavu policijskih čelnika zbog upotrebe sile nad demonstrantima. Ako ništa Goran nije dopustio svojim službenicima da tuku narod. I Vi sada nezadovoljni?
pa hajde objasni, je li trebao poslati sipu da udara, hapsi i puca u demonstrante?
Da, trebao ih je poslati da zaštiti državnu imovinu. I svakako da hapse, a to za udaranje i pucanje, po potrebi.
Ova presuda je dokaz pravde za sve poštene inspektore SIPA-e koje je dotični gospodin proganjao zadnje tri godine
Ulazem kucu, stan, vikendicu na moru, vikendicu na planici, automobil, motor, da ce doticni biti oslobodjen u drugostepenoj presudi :) Jos ce mu se morati isplatiti novcana steta za narusavanje ugleda :)
U njegovu obranu trebali bi stati svi oni koji su bili na tim demonstracijama. Čovjek nije dao SIPI da ih tuče.
Samo jedna paradigma ove nase bosanske zbilje ,na drugoj strani imate covjeka koji bude osudjen na 6 mjeseci i vise zbog sjece drva a ovaj lik je ,,uvjetno ''osudjen tj.nece ici u zatvor a direktna steta se mjeri stotinama hiljada KM .
Što je trebao, poslati sipu da tuče i puca u demonstrante ? Niste li vi svi bili da se to pali?
...fbi je dozvolio privid neovisnosti sudije i pravoduđa...
Moderne fore sudstva.. Kriv si, dobio si x godina al ih neces odlezat.. Kakva je to presuda?
e jest i osudjen u pm
Sta je sa Budimirom,Lijanovicem,CAusevicem,i ostalim kriminalcima koji su u protekle 4 godine sto javno,sto tajno,kriminalnim radnjama,stitili interese kriminalne SDA?O njima vise niko ne govori,a narod se pravi lud da to ne vidi,umjesto da se zbog takvih stvari izadje na ulice,da se trazi uspostava Prave Drzave,koja je preduslov za sve ostalo,njima je vazniji "Bijeli Hljeb" i razni stereotipi glupi,koje namecu stranke,da bi kupili vrijeme,i da se nebi pricalo o sustinskim stvarima.
Taj isti zubac je pod zastavom srbije u proteklom ratu vrsio nerede i zlocine po BiH i sta ocekivati od takvog covjeka jebo vam on mater dali ste mu ljepu poziciju.
OSUĐEN...a PLATA ide. ...Cirkus Kolumbija...