Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Golijat: Sto si glupko... Zadrzi to da si glup za sebe :)
čika_kure yebem ti mater blentavu
Popice metak pa sta. Nije ni prvi ni posljedni.
nisi bolan Kenedy sta si se digao
nevjerovatno kavi se komentari ovdje mogu pročitati. Novinari rade u prvom pogledu za dobrobit naroda i njegovu informisanost o kakvim se lopovlucima radi na nivou vlasti BIH. a onda pročitam ovakve komentare pa se pitam o kakvom neškolovanaom i neotesanom d.ebilu se uopšte radi?! Pravo na slobodu mišljenja neki zaista koriste jer misle da to automatski znači da i ako nemaš mišljenje odnosno pojma,da se moraš obratiti javnosti. Veliki pozdrav Bakiru i sličnim novinarima koji se bave istraživačkim žornalizmom!
Moj B a k i r a g a, kad stigne K A T I L F E R M A N mozes se q u r c u zaliti, a izgleda da je za tebe stigao... Nisi trebao dirati Silajdzica i e f e n d i j i c u C e r i c a...
:) ubice te neko bakire samo ti seri protiv rejsa :)