Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktor neandertalac...iskompleksirani skorojevic koji dobro pliva u datom vremenu... Jadni smo mi koji od ovakvih i njemu sličnih idiota očekujemo pomoć...
Ubica koji putem veze sredi sebi uslovnu kaznu...
@Bakir.Je.Lopov što jest jest....bio je dobar doktor...prije nekoliko godina. dok ga lova nije povukla....mislim da je sad gluho bilo i savjetujem svima da ga zaobiđu. udarila para u glavu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto SIPA ne uhapsi ovog krmka lopovskog?
Jbg "doktore", istina boli …
TAlireviću odzteti licencu za obavljenje posla. Naravno kako je i za obavljanje ljekarskog zanimanja potrebna etika oduzeti mu diplomu pa da sa svojim kolegama mafijašima krene u drugi biznis ! Nažalost sada je poslovni partner najjačoj mafijaškoj porodici u BiH Izetbegović tako da je to samo za ZApad, a pomenutu porodicu interesuje isključivo Istok !
Kao građani dajemo zeleno svjetlo ZZO-u da finansira hitne patološke pretrage nad dr. Talirevićem!
TALirevic, ne preziva se djaba tako
Ovako je i nastao rat u bivsoj YU: uz upotrebu medija i uz lazno izvjestavanje. Jedan glupi novinar napise neki tekst i odmah cijheli svijet misli da je to tako. Novinari su najgori skart ovoga drustva. Sta mislite, da je bilo po novinarima i visegodisnjoj bjesomucbnoj hajki Avaza na Bakira, da li bi Bakir bi zavrsio na Golom otoku, kao i 7 generacija iza njega? Boli me racqu i za Bakira i za Emira, ali imaju li novinari kakvu odgovornost, ili mogu da pisu sta hoce?
hehe
ako nije problem, šta joj je tačno napisao? Ima nas starohana što bježimo od FB :D
Braćo , što je ružan.
http://www.zurnal.info/novost/19934/-motociklom-pregazio-pjesaka-i-nije-odlezao-niti-dan-u-zatvoru-
STA CEKAS VISE NARODE BOSNE I HERCEGOVINE.DOKLE VISE
Narod zna. I ceka. Posuda se polako ali sigurno puni. A onda kad dodje jedan dan u februaru, bice veselo. Carsija pamti i ne prasta.
..ne bi on poslao salve uvreda na njen račun i račun njenih kolega da nisu dirnule u "živac". Neandretalac!
ovo vam je lični doktor fahre radončića. ta njegova klinika se nalazi u prostorijama avazovog tornja. malo ga nešto zaboli ovaj odmah leti ko potrčko svom fahraonu da mu mjeri temperaturu kroz rektum.