Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim dao si izjavu za radio Sarajevo: Znamo koje kolege uzimaju mito i sutimo!!! Znaci sutis i podrzavas. Izvini nisam te prepoznao moralna vertikalo. A za smrt male Dzene ste svi odgovorni.
Imena Vranicu, imena..... Svi mi u narodu znamo ko uzima pare ali neko od vas mora saopstiti imena onih koji gaze tu Hipokratovu zakletvu!
Dva člana Naše stranke Bejtović i Rozajac su ucestvovali u svemu, zasto to niko ne spominje??? Nasa stranka ih stiti???
Hoće li ići krivična prijava Harisu zbog "Otvoreno ću vam reći da mi zdravstveni radnici znamo koje kolege uzimaju pare od pacijenata i šutimo. " Prikrivanje krivičnog djela.
Zaboravio si zadrugu jer svi vi glumute ,,velikog brata,,a vidjet ce te kako ce te proci
i prije rata su se uzimale pare i to dobre možda više nego sad i zato ne laži vraniću
Izadje lik i mrtav hladan za govornicom kaze da zna ko od kolega lovu pacijentima uzima....i prica o cirkusu u privatnom sektoru zdravstva u kantonu....a zanemari da je kao resorni ministar najodgovorniji za to.
Dakle Sebija Građevic je Veliko Zlo medjutim Vranicu nista ti nisi manje!!! Ti si direktno kriv za smrt male Dzene a poslije ovi doktori koji su je operisali. Ti si Ministar zdravstva konju zasto prije nisi kontrolisao sve medicinske ustanove!!! Zahvali se Bogu sto onaj otac a jos dva sina pa nece zbog njih inace bi i ti i ti doktori dobili olovo izmedju ociju!!! Stoko pokvarena
Ustavni sud Slovenije proglasio neustavnim uvođenje potvrda o preboljenju ili vakcinaciji protiv koronavirusa
Što ne puštaš klixe komentar koji ukazuje na korupciju u zapošljavanju
Ma kome ti Vranicu pricas o korupciji??? I ptice na grani znaju da telefonskim pozivom zaposljavas svoje po Domovima zdravlja!!! Ima na stotine svjedoka, inace uposlenika DZ, kazu da pored Vranicevih i Novalicevih niko drugi ne moze biti zaposlen !!!!! Vranicu ostavkaaaa !!!
Pa bolan napisi imena tih koji uzimaju, time sto sutis si nista vise do saucesnik. Dok je radio na abdominalnoj Amir Hadzibeganovic nije ulazio u salu bez koverte, Slobodan zaposlio 1000 ljudi u JuDZ Sarajevo, a ne znam da je dzabe zaposljavao. A ne znam ni da je odgovarao za to, bar na ovom svijetu.
Ukinuti obavezno zdravstveno osiguranje kao u USA, samo ko hoće privatno neka se osigura. Za svoje pare treba da biram uslugu a ne da me oderu i javno i privatno.
Nana ustane ujutru, i prije nego sto ista uradi ukljuci Pink i po cijeli dan Zadruga joj upaljena .. Djeca po skolama i kuci samo vrte ove srbijanske pjevace i You Tubere. Haj im zabrani, srusice pola Sarajeva. Da ova kataklizma bude veca, inzinjeri, ljekari, magistri sa drzavnim fakultetima, ono malo “obrazovanog” svijeta prica o tome sta se desavalo u Zadruzi, Parovima…….Da nisam svojim usima i ocima cuo i vidio, pa hajde. Propast drustva i naroda. Ali neko izgleda tako hoce.
Kaže Vranić: ,Ja sam dio jugoslavenskog sistema koji je iznjedrio najbolje ljekare' Buhahaha
Naravno da ce svako dati kovertu doktoru ako mu od toga ovisi zivot ili zivot nekog bliznjeg, doktori koriste situaciju i to je dno dna
NIJE OVDJE KRIVA NI VLAST NI OPOZICIJA. CIJELI NAROD JE POLUDIO OD ZADRUGE, PAROVA, ZVEZDI GRANDA I OSTALOG SMECA. A NEKAKO MI SE CINI DA TO OVIMA NA VLASTI, KO GOD DA JE ODGOVARA. DOK NAROD GLEDA ISPIRACINE MOZGA, NE OBRACA PAZNJU NA MILIONSKE LOPOVLUKE., KRIMINAL, KORUPCIJU, NAMJESTANJE POSLOVA, TENDERA………OVO JE VJEROVATNO I NAPRAVLJENO DA BI DRZALO PAZNU NARODU DOK SE ZEMLJA UNISTAVA, RASPRODAJE, PLJACKA……..