Komentari (451)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam li ja barem 100 KM od tog vaseg legitimiteta hebem i vas i legitimitet i nacije i banana drzavice bez para i posla. ANGELA SRECO
Cekaj ba Zeljko im je rekao da negiraju genocid u NDH nad Srbima, Jevrejima, i Romima, kao i ovi sumari genocid nad Bosnjacima, a ovi govore o izboru clana Predsjednistva.Koji je izabran po ustavu i zakonu, koji je potpisao i Franjo Tudjman.
Izjave predsjednice RH predstavljaju isti onaj propagandni vokabular kojim su se sluzili osuđeni ratni zlocinci i rukovodioci tzv. Herceg-Bosne kada su pokusavali pravdati monstruozne zlocine koje su cinili nad Bosnjacima. Umjesto da se ogradi od posjete potpredsjednika Sabora Milijana Brkica osudjenom ratnom zlocincu Bruni Stojicu, što bi ucinila predsjednica svake civilizirane zemlje, KoLilindaa je na ovaj način dala podrsku toj politici udruzenog zlocinackog poduhvata,
Hebo vas više legitimitet i sve ostalo. Svi će još malo otići iz ovih vukojebina. Ostaće se samo kriminalci-političari.
Zeljko zlatni ljiljan, penicilin za kamenjarske i sumske srbe.Ali i Kolindu, i one fasiste iz Zagreba i Beograda. Hvala Allahu pa smo te izabrali umjesto onog kamenjarskog srbina dr Dragana Covica. Da nije Zeljka, sad bi Dodik i Covic kolo vodili u drzavi.
Cekaj ba Zeljko im je rekao da negiraju genocid u NDH nad Srbima, Jevrejima, i Romima, kao i ovi sumari genocid nad Bosnjacima, a ovi govore o izboru clana Predsjednistva.Koji je izabran po ustavu i zakonu, koji je potpisao i Franjo Tudjman.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kolindi treba umetnuti član
Super kad hrvatskoj ne odgovara onda placu.
kao katolik po prvi put cu se i ja prijaviti da glasam ovdje gdje zivim, u bih, samo zato sto mi je preko glave da se kamenjarci predstavljaju kao jedini pravi izaslanici i svojim glasovima donose prevagu ADZu, e ove godine fino idem i ja da galasam da vise ne gledam ovu bedeviju nego nadam se nekog ko je zaista dostojan tog mjesta
Zeljko Komsic je legitimni predstavnik ove drzave jer zastupa njene interese. Dragan Covic top nikada nije bio jer ne zastupa interese BiH vec Hrvatske, a vrlo cesto i Srbije kao na primjer kada nije podrzao reviziju tuzbe protiv Srbije. Naravno da ce pravi patriote vijek glasati za Zeljka Komsica. Samo da nam ga bog jos pozivi!
Platite vi vodu koju nam kradete iz Buskog jezera.
Cro je članice Europe , mora prihvatati europske zakone i ispunjavati europske obveze... Pa Vas stoga , štovana pitam ; što ste uradili sa presudom grupi Prčić&Comp , u kojoj je pominje i država kojoj ste predsjednica , a tiče se presude za agresiju i uzp na BiH..? Morali bi se ozbiljno pozabaviti tim pitanjima , a ne čaršijski polemisati sa predsjedavajučim BiH , koji je legalno izabran na tu poziciju. Vaše apardhejdske želje ostavite za cro-atiju i tamo ih provodite.
Kolinda je obična guska u sekundarnom pubertetu, legitimna koliko i Komšić, precjednice bolje mikrofon u ruke ili bilo 'što' drugo falusoidnog oblika...
Sva trojica su nama nametnuti.
On nije ni izabran da bude tebi. On je političar a mi ćemo lahko naći odgovarajućeg za tebe, ako ti se baš ne sviđa.
Udaraju sa svih strana , strasno je ovo . Bosna i Hercegovina je ostala i ostat ce , uzalud vam trud sviraci . Ko je smatra svojom domovinom bujrum ,ko ne smatra MRSSSSS !!!! Republika Bosna i Hercegovina !!!! ⚜️⚜️⚜️⚜️
Tikva pokondirana se opet javlja
Ova placokosa drolja sve vise pokazuje da ju je napravio fasisticko ustaski penis.
Samo deri Zelimire,proklet bio ko im ode na more i ostavi dinar.Pojacat vojnu industriju,opremiti vojne snage ko u Izrajlu,pokazat zube,ovoj milfari i onom rahalju Vucicu.
Hahaha u prijevodu sejdo ne hebe te niko ni 1%
Ne da treba evropa reagovati nego treba govna smijeniti sva,a volila bi ti da ti ga Zeljko zavuce malo. Faca ti je sva u vidu Cune koliko je volis !!