Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo pred izbore mora ovako
A trebali su ih pustiti da se zalete da ovo više riješimo. Dovoljna su tri kantona da dovrše drugo poluvrijeme, ostali mogu čekati na klupi.
mora jaro, neg hoces u mostaru glasat za hdz2 tj sdp il nasu stranku?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sefik ko semafor u GTA
@BosnjackaHercegovina ko onaj okrugli žbun iz western filmova što ga vjetar nosi
SDA je poklonila dobar "pedalj" zemlje Crnoj Gori prije 5 godina kada su odbili podržati rezoluciju o Sutorini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Patrioti ove zemlje nece dopustiti....buahahaa kakva bajka da postoje patrioti,postoji samo interesna grupa
Draga Bosnjaci, nemojmo nikada zaboraviti genocide i sa kakvim olosem i fasistima imamo posla Dok razgovaras sa anam onima, budu spreman na odbranu, jer iza ledja drze kame da nas zakolju.
Ode RS u Srbiju a Herceg-Bosna u Hrvatsku a sta osta Isilovcima Fildjan drzava odnosno Kanton Sarajevo sa Zeljkom Komsicem..
Ebem vam sve, familiju, matere, žene, sestre bukvalno vam ebem sve redom. Jel prne dodik debilko prvi se busate u prsa. Šta je sa migranata, korone, bespolice i besparive?
predizborno baljezganje
ti i tvoja sda vrsite agresiju preko 20 godina nad gradjanima bosne i hercegovine!
Ne treba kukumakati, znamo sta hoce cettnici i to vijekovima, vec treba pripremiti Republikeu BIH za odbranu sada odmah. Treba suspendovati ilegalni dejtonski Ustav i poceti sa formiranjem TO RBIH i Armije BIH. SDP minsitar koji je odradio unistavanje "viska naoruzanja" treba uhapsiti i osuditi na dozivotnu robiju
SDA svijom kadrovskom politikom, lažnim anonimnim prijavama prtiv neistomišljenika iz svih naroda, odnosom prema narodu i vjerskim zajednicama je napravila AGRESIJU nad sopstvenom narodom i ne trba mjenjati teze već pospremiti u svojoj avliji !
Pa kad pročitaš ove ograničene komentare i posvjedočiš ograničenosti umova, pa realno mi državu Bosnu i Hercegovinu i ne zaslužujemo.
Ko o cemu, Bake o ratu..sve njih treba pred sud
Molim da mi se odgovori:Jesu li i ovi izbori presudni?Hahahahahhaah.
Svaki hebeni put pred izbore, i opet će nacionalisti pasti na foru
Samo im treba reći da što god pokušali ...bilo šta...javno ,tajno,vojno kako god ni pedalj BiH neće ukrasti ...Što gube teritorije to je njihova stvar...Te teritorije svakako nikad srpske nisu bile...Naprotiv,ima još tu teritorije da se izgubi...Bakir i izdajnička SDA ovom jalovom "porukom" neće garant dobiti glasove...
A vi pomazete Dodiku da srusi Krajinu. Uceravamo vam nikad uspjeti necete.
Nesto nisam u ovim vodama al zar se nemoze traziti pravo da se i sandzak pripoji BiH. Posto tamo isto zivi neki broj bosnjaka . Mislim ono ko laik...!