Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@posmatrac koliko znam ta Derventa se nalazi u RS-u , a tamo zivi vrlo mali broj bosanaca, i manje ili vise hodaju pognute glave pred velikim srbima. naravno ne znaci da su bosanci fini ljudi ali znaci da je malo vjerovatno da je neko od bosanaca to uradio u RS.
@ma daj Seljak jedan aliterarni, seljucane, kaze se VJERSKI, seljucane, od VJERA i VIJERNIK....na BHS jeziku.... Pozdrav
I sad bi kao svi trebali plakati pa i u Mostaru je ostecena dzamija pa nikome nista,kada vidis komentare dodje ti da povratis!!!!! @ posmatrac;kad vec komentarises nauci se pravilno izrazavati,kaze se; VIJERSKI OBJEKTI !!!!!!!!!!!!!!
Hajmo seljacino sve redom, mater vam usranu!! I posle bosanci tolerantni ljudi, ku.ve velike!! STA VAM SMETAJU VJERSKE OBJEKTE??