Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH jedina dobra prilika je otici iz BiH
55 pokrenutih biznisa uz 58 zaposlenih. Dakle svaki 17. je uspio zaposlit tek jednog radnika.
Kakva je ovo finta? Švicarska i švedska..
Nije problem u omladini koja odlazi već je problem u onima sto ostaju....na vlasti
Ovo mi izgleda kao Promo clanak. Da niste zaboravili iskljuciti komentare
Ostat ce nargilasi njih mozete pronac u nargila barovima jer nece oni sami doc na vasu konferenciju
Ovi se sprdaju s nama
Ostajem al u q. Vi dosli iz Svicarske i Svedske da serete ovdje i pricate kako ima nade i potencijala u ovoj drzavi. Klinac bi i Svicarska i Svedska bile danas sta jesu da su cekale da im neke strane fondacije i udruzenja stvaraju zdrav sistem i promjene da mladi rade za pristojne uslove i ostanu u svojim drzavama. Kakve prilike da ovdje iskoristim, ove moderne ceste ili jos kvalitetnije zdravstvo? Ne 'ebite nas i vi jos..
K bi bile ovo što jesu da je narod od njih digao ruke kao što ti dižeš od BiH. Nije njima niko poklonio uređenu državu, sami su je uredili. A Bosanci kake po Klixu i čekaju da im neko uredi državu. Pošto im niko drugi uredit neće a ni sama se uredit neće,Bosanci bježe u uređene države i krive druge što im je država takva kakva je.