Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MLADIĆ reće: Muslimani su prihvatljivi ali u malim količinama. Isto to je rekao BOJAN BAJIĆ samo drugim riječima. U prevodu: Srbi imaju pravo na svoju nacionalnu državu. Hrvati imaju pravo na svoju nacionalnu državu. ALI NEDAJ BOŽE DA MUSLIMANI BROJNO POSTANU SUPERIORNI - MOGLI BI I ONI DOBITI SVOJU NACIONALNU DRŽAVU. Siguran sa Bojane Bajiću da bi Mladić podržao tvoje razmišljanje.
Kao što je Hrvatska nacionalna država Hrvata i ostalih, Srbija nacionalna država Srba i ostalih, tako BiH može postati država Bošnjaka i ostalih. Ta opcija je postala dominantni trend od Daytona do danas sa velikom vjerovatnoćom da se nastavi i u budućnosti. Ovome ponajviše doprinosi kontradiktorno savezništvo sve tri nacionalističke politike u BiH: iako zvuči nevjerovatno, ali i srpska i hrvatska aktuelna politika pomažu bošnjačke nacionalističke ciljeve. Dominantna politika kod Bošnjaka (ona koja pobjeđuje na 99% izbora unazad 18 godina), tj. ona koja zastupa isključivo interese Bošnjaka muslimana u BiH, svjesna novog istorijskog procesa nakon 1995. i Daytona, vrlo uspješno igra dvostruku igru, koja s jedne strane glasno promoviše multietničku BiH, pa čak i građansku, dok s druge strane povlači mnoge poteze koji idu u pravcu stvaranja dvotrećinsko-većinske bošnjačko-muslimanske države. (Objavljeno u magazinu Dani, broj 605, 16. januara 2009.)
Visoko moralan cin! Svaka cast! A sada se trebas koncentrirati na svoje rodno mjesto. 40 glasova tamo nije dovoljno za predsjednika jedne stranke.
Lojavci, slijedi vam pusenje.
Zasto uz milion vasih \"citaoca\" i svih ovih dezurnih, idiota sa avaza , ne prikazete i moj post naspram G. Bajica. Izgleda, zdraviji komentari vas ne interesuju. Presli ste milion i stisli chupak. Sad ste jaki, i treba da ste zesci. G-din Bajic ne zasluzuje Vasu patronatsku ulogu u negociranju svojih ideja a, bogami, i svojih podrzavaoca
http://www.vijesti.ba/politika/23152-Montgomery-BiH-propala-drzava-mirna-disolucija-jedno-rjesenja.html
Necu suzu pustiti... Od pocetka su bili nekako marginalni na politickoj sceni i nisu napravili nijedan hrabar politicki potez. A velikog mi obraza i napustiti brod koji tone, veliki politicari i ljudi tek tada zasuchu rukave... Ne ocekujem od vas nista, a i drugi su katastrofa...
ti si najsmiješniji... učlani se više tu sdp... biće ti lakše.
Puno sreće u Čajniču tebi i tvojoj djeci, ipak je to metropola fino je za živit, čist zrak. hehehehee možda pocrkate od osiromašenog uranijuma iz obližnje Foče.
I žao mi je i krivo mi je. Glasala sam za NS između ostalog i zbog tebe. Ovo mi izgleda kao da bježiš od neuspješne strankeStranka je dobra, ali je vrijeme loše za nju. To vrijeme bi došlo, Bojane. Šteta. Nemoj samo da pročitam da si u nekoj drugoj stranic, e to bi bilo dno dna
Rijedak potez, hvale vrijedan. Niste Vi krivi, gosp. Bajiću, krivi su oni što \"narod zna\", što \"državu za čovjeka\" koriste kad im to odgovara. Mnogo sreće Vama i Vašoj porodici, a rukovodstvu Naše stranke preporučujem da što prije izabare novog predsjednika.A,ima ih,hvala Bogu, u Našoj stranci sasvim dovoljno.
Hvala sto se obrisali moj komentari k*r*e*t*e*n*i jedni p*ap*anski
Ti si smijesan, ali ne toliko kao Komsickoglu.
samo se ti drži onog srolje mustafića.. daleko ćeš dogurati...