Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo u Sivom Domu. Odusto sam da budem direktor tamo jer su taliban Bakarevic i talibanka Dodig otkazali Eurosong....Ja to ne mogu podnijet...Otkazacu svaku suradnju.... A sto se tice hrvas\tskoga puka...nema se sta tu pricati vise... Zapocnite proces stvaranja vlastite televizijije...Kostace ali ima smisla jer s ovima se ne moze vise ....
E hebiga Hrvati "ko sa ludim tikve sadi o glavu mu se obijaju" ! Greske iz skorije proslosti vas stizu ,pa vi razmislite zasto ?
Zna li neko ovo prepričati u par rečenica?
Kako ludo izgleda. K'o napusen :D
zanimljive ali neosnovane optuzbe
Bakarevic je Radoncicev covjek i na sve nacine ce pokusati da uzme prevlast na BHRT. On je nekad radio za Avaz. UDBAS jedan kroz jedan.
Mogli ste vi fino to sve rijesiti, osobito sto se tice jezicnosti. Umjesto entitetskih televizija, fino BHT1, BHT2, BHT3 i svaki na 3 naša jezika (BiH jezici su bosanski, hrvatski, srpski), koji bi se svaku sedmicu rotacijski mijenjao, tako bi imali kvalitetan program, na jednom vecinom vijesti, emisiji, na drugom, filmovi, serije, a na trecom, sport i ostalo.
Jako povoljno razbijamo Bosnu i Hercegovinu.
...ajte se, 'ljeba vam, raspustite...ko vas uopšte gleda...