Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dajdze 12.000,00 KM za jednog advokata.Gdje ti zivis i u kojim oblacima?.
Taj ulozeni novac nek se vrati .Vidjet ce te kako ce sve odmah funkcionisati kad se radi o financiji.Samo na taj nacin se moze nesto pozitivno rijesiti ili desiti..
A gdje su pare. Šta je sa milion 800
pod hitno podmiriti djecu a politicki lesinari neka se poslije dogovaraju i izmisljaju izgovore... u protivnom roditelji na scenu i protest do neba... Dokle vise lopovluk javasluk i maltretiranje najpotrebnije Gruppe djece dokle vise
Kada ugledaš njihovu direktoricu, sve ti je jasno. Ne treba ni progovoriti. Pri tome sistem rada iz sedamdesetih...
Bogunicko, prikrivena SDA-ovko, JE LI TE STID???
Udruzenje gradjana vrsi experimente nad djecom. Ugasiti udruzenje koje hoce da uzima milione od budzeta.
@moa ...a sta rade ovi drugi? To udruzenje bar radi nesto pozitivno
sta mogu SDAovci organizovat osim pljacke,kriminala,parazitiranja,prevare? Drzavu i drustvo mozda? Pa nije rahmetli Alija o tom razmisljo ni dopodne ni popodne.