Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prerano otvoreno a radovi još nisu gotovi
Bice tu jos problema kao sto je odrzavanje,nema vise donacija a nasi kad se s tudjim dzepom rastalahaju....isprazne ...pomagaju ...i pojeo vuk magarca
tipicno bosanski - uvijek sve poluzavrseno, povrsno , iako se zirara obvavlja godinama ....
Nije Messi nije Kaka, to je naš debil Skaka.
Sramota, bitno je bilo plasirat nezavrsen projekat u sklopu predizborne kampanje, nista drugo i nije bitno!
Kakvi su idioti ovi nasi politicari
sramota!
A vala i za nas ljenguze dobro bi došao neki lift,...... :(
Za tourists nije napravljeno, zašto? Pa moraju izaći iz autobusa kod Vijećnice i tabanati do žičare. Kao da su pravili za lokalne lole. Bem vas u usta glupu.
Nije Skaka ni predvidio od uzbudzenja hvale i hvalospjeva da bi takve osobe uopce i mogle i trebale da je koriste.Ovo je skolski primjer i dno svakog dna SDA kadrova i njihove inetelektualno mentalne sposobnosti i odgovornosti prema poslu.Sve sam sami nepismeni uhljeb sa Sokolackim i Travnickim univerzitetskim diplomama - jednostavno PONOR!
...i to kaže nepismeni lik koji nije čuo za slovo "Đ"....hahahaha...
Kako će na žičaru oni što se boje visine. Trebali su neku nižu varijantu napraviti.
Jel' to konačno proradila žičara?...nema nikakvih vijesti o tome...
cekajte dok opet neko da SADAKE
Polahko bolan vidite da su i stepenice još svježe izlivene.