Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vahide Halilhodžiću, te osobe što su ti tu staklenu laž uručile su pobacale sve Veležove pehare, medalje i dokumentaciju u kontejnere i zapalili. Pokušali su izbrisati historiju. Ne padaj na lažni glamur !
@OlovnaKisa https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/185990/zapovjednik-petog-korpusa-armije-bih-atif-dudakovic-gotovina-je-spasio-bihac-od-mladicevih-granata
Napokon neko ko je informisan nagaradu je dobio od fasiste Joze Pavkovica koji bi gasio Velez .Jozo koji je napisao kako je Hrvatski nogomet ugasio petokraku i kako umire Velez .Jedino sto umire je nada da ce Mostar biti stolni grad a ti Vaha da imas imalo dostojanstva i postovanja prema patnjama koje su prosli tvoji sugradjani ne bi ni uzeo tu nagradu od fasiste Joze!!
Mile Ronhil dobio nagradu za najvise prosvercanog ronhila logicno 😅
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/bodo-weber-delegacija-eu-sprijecila-privatizaciju-bh-telecoma/299935
Krstajić je njegov pulen...
Vaha bio si idol mnogima a sad si postao pravi kreten.Primas nagradu u Hrvatskom Domu na Rondou 50 m od kuce koju su ti zapalili ljudi poput Joze Pavkovica i places i zahvaljujes im se fuj gade jedan glupi!!Pa trebao si se malo raspitati ako nisi dovoljno informisan ko je Jozo Pavkovic i sta je pisao o nasem Velezu ali izgleda tebi to ne smeta e pa nama raji Mostarskoj smeta .Vecernji List je produzena ruka HDZ i UZP moj Vaha!!
Gledam onu Kolindu stoji i ceka da se zavsi pjesma ” we are the champions” i kontam jest mi je zao nesto. Predsjednica jedne drzave stoji i drzi 2 kile ceka da se pjesma zavrsi a ona dva vola sjede u fotelji.
Kako si Vaha, imas li daha jos jedna tekma na tebe ceka.... ...ne daj da suza zamuti rijeku cuvaj je bistru i daleku...
S mučilo mi se kada sam gledao govore ovih trenera. Jedino Vaha nije imenovao političare. Ostali su se zahvaljivali Dodiku, Covicu, Kolindi.... Ne mogu da vjerujem da se na ovaj nacin politika umiješala. Ni dodjele nagrada sportašima ne može proći bez toga. Cuj ne smije doci kuci kod zene ako se ne zahvali predsjednici jedne druge države.. Cuj posebno hvala Dodiku i Covicu.. BOLESNO!!
Jeste upratili kako se Covic smije na Vahine motivne poruke? Vjerovatno zbog plana "B" koji je us uprotnosti sa Vahidovim emocijama. Al sta briga Covica i Dodika za Vahida kojeg su otjerali tako da se 21 godinu nije vratio na svoj rondo (poznati kruzni tok u Mostaru pored kojeg se dogadjala ta manifestacija i pored kojeg je Vahid imao kucu koju su mu fasisti zaplaili). Sta Covica i Dodika briga kad su na hiljade Vahida, Hajrudina, Muhameda zaklali, ubili, obescastili. Prljav je taj osmjeh!
A za šta je, ustvari, Halilhodžić dobio ovu i onu prethodnu nagradu? Nagradu građana i naroda BiH? Je li se to negdje u tajnosti drže njegove zasluge za BiH? Decenijama nije ni došao u Mostar, sad dođe i suzu pusti i kaže da oprašta. Da nije za to?
WTF Vecernjak? Ja ionako vise volim Zornjak-ov pechat.
U Hrvaskom domu u Mostaru, za dom spremni :D
Sretno Japanu Srbiji i Hrvaskoj a mi se sad vratimo na svakodnevna klanja
Predstava za budale,najveci nacionalisti se sastali i hoce pomirenje,a cim izadju niko ne priznaje Bosnu
Kakva bola bosna, ne priznajem je ni ja prvi! bosna i HERCEGOVINA mamlaze
@Locutus kako si samo glup
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo sinoć je bio cirkus, ali moram priznati da me su me jedino nagrade za ova četiri čovjeka na kraju, stvarno ganule...
Cuj ime Kiana Aja, pa Kiana samo u pornicima mozes vidjeti to ime
Izgleda ipak nisi dzaba dobio otkaz u Japanu ... slabo ti kontas moj Vaha
e moj Vaha, pametan si čovjek, a nasjeo si na tu neoustasku predstavu ...
On je egocentricni papak i Meho Dzeger ga je najbolje opisao u jednoj od svojih pjesama .Prava Mostarska raja nikad nisu prihvatali papke i seljake kao sto je Vaha i njemu slicni !
Vahide, Vahide bože fudbalaaa