Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U tu skolu sam isao za vrijeme rata. Hvala Nemili za pomoc u ratnim danima!
@Skinhead1488 gospoda iz Sirokog Brijega je znala kako sa vama sarajevskim divljacima. Sto ste divljali po tudjim gradovima, divljali ste. Svaka cast za Sirokobrijezane za odbranu vaseg grada I'd podivljalih terorista iz sarajeva od jednog Zenicana
@parabola2020 1992. cetnici su moju kucu opljackali pa zapalili a moju porodicu (ja 6 godina) u logore potrpali (da ne pricam detalje). 1994. ja, sa dijelom porodice koja je ostala, stizem u Nemilu. Tada dobili i nesto para iz inostranstva i otisli da kupimo krevet, kod srpske familije iz Nemile koja je zivjela tu, znaci vec godinama u ratu, mirno. Ali zbog slabe situacije, posla se nema, puca se. Prodaju kucu i namjestaj i sele za Srbiju. Teta Dragana meni taj dan nudi snitu sa Eurokremom....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda da reis ima nekog hodžu sa dobrim ćitabima. Sve sluti. Kavazović: Za 10 godina u BiH će biti više od 60% Bošnjaka
@Improvizator2 Od ovog članka pa nadalje sve su indicije da reis nije bubno cifru onako. On ima hodže u svakom selu koji mu podnose izvještaje i to se u rijasetu analizira. Što se tiče platežne moći dovoljan je podatak da je samo Sarajevo ove godine potrošilo više para nego cijela RS. Ja bolan majstora bilo kakvog moram moljakati po mjesec dana da mi nešto zavari, okreči, odzida, promijeni cijev....neće ljudi para.
što bacaju šuplju..znate li vi kolika je Nemila? naravno da će imati više djece od Ključa nekog tamo
Realno govoreći Nemila sa okolnim selima ima više stanovika nego 70% općina u FBiH, područne škole su male i neadekvatne i sasvim je normalno da upisuju veliki broj osnovaca. Iskreno kad vidim koja mjesta imaju status općine Nemila bi trebala biti grad (Ne bi, ali ni pola vukojebina ne bi trebali biti općina)
Vise no u cijeloj tzv PC :)))
Djeca su Zivot🤗
nemila je leglo budala
Ha ha, nastavnici Njemackog i Turskog udju u razred pa predstave jezik. Nakon toga roditelji odluce koji ce jezik djeca uciti. Inace ucenici su dobli nagrade za znanje jezika u Salzburgu. Pa novinaru, reci da roditelji u 99% slucajeva biraju Njemacki.
bravo Bošnjaci samo rađajte
ovu skolu treba podrzati ekonomski, kupiti im tehnicka sredstva kako ne bi zaostajali za vrsnjacima u razvijenijim sredinama i prevoz treba biti obezbijedjen kao i besplatna uzina svim djacima..u malim sredinama mogu se naci veliki geniji ali im treba omoguciti uslove da se razviju,ucite djeco engleski jezik trebace vam radi strucne literature,raditi na saradnji sa drugim skolama, gustujuci nastavnici iz nekih oblasti koje vi nemate moze biti interesantno da se djeca inspirisu na dalji rad
Nemila je grozna. Ne bi tamo zivoo ni da mi plate. Ima 2x vise stanovnik nego mnoge hrvatske opcine -Kiseljak, Kresevo, Neum a nema ni privredu ni nista da bi mogla biti opcina.
Sta je tu cudno? U Nemiloj je prvasica koliko i u opcini Grude, samo sto Nemila nije opcina, a oko sebe ima 20 sela koja joj gravitiraju i tamo idu u skolu.
To nije predgrađe Zenice. To je dalje od Zenice nego Busovaca i Vitez.
sex sex samo sex puno djece i svi happy
Nekako mi nemila dodje kao asocijacija za neurednu i zaostalu bih, ima i losijih mjesta....
Možda tebi ali matematički asocijacija kaže da će sljedeći popis biti 75% Bošnjaka, 20% Srba i 5% Hrvata.
Rasadnik Bakirovih glasača!