Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je zbog moje nekadasnje osnovne skole. Zaista puno bolji uslovi nego ranije, svaka cast svima koji su zasluzni.
“Hamdija Kreševljaković” koje ovaj, opet neki 'šnjooko što je podržavao Hitlera?! Mamaru vam poturčenu!
Jarane ja sam Alijinu bejha krvlju zalio i zakopao u duuuboku masovnu grobnicu, molim lijepo!
@Petarkomsija , Hamdija Kresevljakovic nema veze sa kontekstom u koji ga "stavljas" , ali postoji jedna druga istorijska cinjenica koja ne ide u prilog davanja imena bas ovoj skoli po Hamdiji Kresevljakovicu. Naime, Hamdija Kresevljakovic je bio gorljivi protivnik izgradnje bas ove skole na mjestu gdje je izgradjena, a razlog je izmjestanje mezarja koje se tu nalazilo radi izgradnje skole. Govorim o vremenu izmedju 1935-1937.
a jeste fukare bosnje