Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osnovno ljudsko pravo, kretanje , SDA bratija potpuno je zabranila najranjivijim kategorijama stanovnistva,najmladjim i najstarijim gradjanima. Ustavni sud je donio i presudu o tome, ali niko od odgovornih nije kaznjen!?!
To ne moze biti ograniceno. Nije mene mati rodila da mi neko tamo deseti odredjuje kad cu i gdje cu hodati. Mrrrs bagro jedna.
Šetnja nije problem. Trgovine imaju problem, jer su većinom zatvoreni prostori. Kafići i restorani isto tako. Valjda je sad svima jasno da moraju paziti sami na sebe ali i na druge. Ako si bio u kafiću cijelu večer nemoj onda ići ocu i majaci na doručak. Neka svako sačeka 5 dana.
Hajd ne seri od pocetka do danas apsolutno nisam postavao distancu hodao sam gdje sam stigao, grlio se rukovao, dobro ruke sam prao jer nisam peksin i nije me ta opAsNa korona ufatila. Daj ba ne serite vise
bi mi bilo drago da ovako iskoci neki clanak 20 zarazenih izvor argelini il parlament, samo da pokaze kakvi smo neandertalci
Svakako imamo samo iluziji slobode kretanja. Kretanje je maksimalno ograniceno, prvo nam novac ogranicava kretanje, onda nam granice, imaginarne linije, pasosi i veze ogranicavaju kretanje, tako da nam ostaje samo iluzija slobode.
jel seminar ili webinar
ljudsko pravo na normalno funkcionisanje kapitalizma je nepovredivo, o svemu ostalom se da polemisati.
Uuu dobio sam reklamu Do you still support President Trump? CLICK HERE TO VOTE NOW
Meni iskaču samo ove mame 2KM od mene...
@KrkyASerdar hahahahah